Στην αρχή η ολοκλήρωση της προδοσίας της Κύπρου. Ο φάκελος της έμεινε κλειστός και κανείς δε τιμωρήθηκε για την πληγή που άνοιξε στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το γκριζάρισμα του Αιγαίου με την προδοσία στα Ίμια.

Η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Και εμπρός μας η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.

Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και σια. Όλες οι κυβερνήσεις από το 1974 και μετά έβαλαν το χέρι τους για τον κατήφορο στα Εθνικά μας θέματα με κάθε πρόσχημα, κάθε δικαιολογία και με τόσα παχιά λόγια!

Το λοιπόν, ούτε F 35 ούτε αναβάθμιση των F 16 ούτε νέα F 16 για να δώσει η Τουρκία το οκ στην ένταξη της Φιλανδίας και της Σουηδίας.

Το Ναι της Τουρκίας βρίσκεται στις αποσκευές του κυρίου Πρωθυπουργού που σήμερα επέστρεψε από τις ΗΠΑ και είναι αποτέλεσμα διεργασιών δεκαετιών, της κατευναστικής πολιτικής της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκική σταθερή επιθετικότητα και που λύνει με αυτό τον τρόπο η περιοχή να μην είναι μόνο διαμετακομιστικός κόμβος φυσικού αερίου και αλλά και παραγωγής του.

Ήταν αναπόφευκτο με τις πολιτικές μας ηγεσίες όλα αυτά τα χρόνια να ροκανίζουν τον χρόνο στο πως θα δεχτεί κάτι τέτοιο ο Ελληνικός λαός και άλλα να λένε δημόσια και άλλα να πράττουν  στο παρασκήνιο. Ήταν αναπόφευκτο γιατί θα ερχόταν η στιγμή που οι γεωπολιτικές ανισορροπίες θα οδηγούσαν σε τέτοιες λύσεις όπως οδήγησαν και στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Στην εποχή που παρακολουθούνται τα κινητά, οι συνομιλίες, το κιχ η ο βήχας του καθένα, η μυστική διπλωματία έχει μόνο έναν λόγο. Να μην γνωρίζουν οι λαοί τι αποφάσεις λαμβάνονται ερήμην τους.

Όσο για τα κοιτάσματα στο αν υπάρχουν η όχι μπορεί να κοιτάξει κάποιος σε καμιά σοβαρή Ευρωπαϊκή μελέτη αντί να κάθετε στο να ακούει, στο μια δεν υπάρχουν κοιτάσματα, μια στο υπάρχουν, μια στο υπάρχουν αλλά δε θα τα εκμεταλλευτούμε, μια στο μπορεί να υπάρχουν και να τα ψάξουμε.

Δύο φορές επί ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας έφερε αυτό που κουβαλάει στις αποσκευές του ο κύριος πρωθυπουργός και δυό φορές αρνήθηκε ο κύριος Καμμένος να το υπογράψει. Υπέγραψε βέβαια το μνημόνιο και κατάφερε να επιτρέψει την συμφωνία των Πρεσπών.

Μια συγκυβέρνηση των τριών, ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ θα είναι μέσον για αυτό και θα προδιαγράψει και τον σύντομο δρόμο του νεκραναστημένου Ήλιου, που απλά έχει στόχο την παραπλάνηση των αντανακλαστικών του Ελληνικού λαού, πως δήθεν το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ είναι πάλι εδώ. Μια τελευταία κλοπή και μια τελευταία εξαπάτηση για να κλείσει παντελώς τον Ιστορικό του κύκλο, όπως και για όλα τα κόμματα της μεταπολίτευσης.

Originally posted 2022-05-19 16:45:18.