Το Facebook χτύπησε την Εφημερίδα ΑΡΙΣΤΕΙΑ: μείωσε κατά τουλάχιστον 80% την διανομή των άρθρων μας και επιβάλλει σκιώδη αποκλεισμό του κοινού και των ακολούθων μας από την αποκαλυπτική και εις βάθος ανάλυση της ενημέρωσης που παρέχουμε.

facebook shadow bans efimerida aristeia

Πλειάδα άρθρων μας έχουν χαρακτηριστεί ως “Ψευδή” από τα Ελληνικά HOAXES, η πλατφόρμα των οποίων χρηματοδοτείται από τον Τζωρτζ Σόρος. Το Facebook και οι δυνάμεις που κυριαρχούν πίσω από αυτό, χρησιμοποιούν αυτές τις αυθαίρετες δυσφημίσεις ως πρόσχημα για να θάψουν κάθε ανεξάρτητη, μαχητική, δημοφιλή και συνεπώς επικίνδυνη για τα συμφέροντά τους φωνή ενημέρωσης.

Στήριξέ μας με μια δωρεά

Δύναμή μας, η εμπιστοσύνη σου

€5,00

Δεν θέλουν να γνωρίζετε πως ο Τζωρτζ Σόρος συνεργάζεται με μεγαλοπαράγοντες της πολιτικής και της οικονομίας στην Κίνα, επενδύοντας σε φαρμακευτικές εταιρείες.

Δεν θέλουν να γνωρίζετε πως εμβόλια που επέβαλε ή δώρισε ο Μπιλ Γκέιτς μέσα από τους οργανισμούς που ελέγχει, προκάλεσαν θανατηφόρες ή βαριές παρενέργειες σε μωρά, παιδιά και τον εμβολιαζόμενο πληθυσμό, σε χώρες του αναπτυσσόμενου και τρίτου κόσμου.

Δεν θέλουν να γνωρίζετε πως ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα χρηματοδοτούσε την έρευνα του Ιολογικού Ινστιτούτου της Γουχάν στην Κίνα, όπου εξελισσόταν και συνεχίζει να εξελίσσεται έρευνα για βιολογικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων στελεχών και μεταλλάξεων αυξημένης λειτουργικότητας κορονοϊών.

Δεν θέλουν να γνωρίζετε ποιοι βρίσκονται πίσω από τους πολιτικούς μεγαλοπαράγοντες στις ΗΠΑ και κυρίως ποιοι επιβάλλουν τους Δημοκρατικούς στα ΜΜΕ: δεν θέλουν να γνωρίζετε ότι εμπλέκονται σε τελετές σατανιστικής λατρείας, που χρησιμοποιούνται ως “διαβατήριο” για όσους θέλουν να ανελιχθούν στην πολιτική και τον χώρο του θεάματος.

Στηρίξτε την Εφημερίδα ΑΡΙΣΤΕΙΑ. Κάντε ακόμα περισσότερα Like, Κοινοποιήσεις και Σχόλια στις αναρτήσεις μας. Χτυπήστε τον αλγόριθμο του Facebook με τα δικά του μέσα. Εγγραφείτε στις αυτόματες ειδοποιήσεις μας για κάθε νέο άρθρο που αναρτούμε.

Αν η Εφημερίδα ΑΡΙΣΤΕΙΑ ήθελε να βγάλει χρήματα, θα στήριζε τον Αλέξη Τσίπρα όταν πρόδιδε την Μακεδονία και θα στήριζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν σεβόταν την προδοσία: θα σας πουλούσε τρεις φορές την ημέρα μετά το φαγητό “Βόρεια Μακεδονία”, λαθρολαγνεία, “οι Γερμανοί είναι φίλοι μας”, “το Μνημόνιο ήταν ευλογία”, “οι λαθρομετανάστες θα παντρευτούν τις κόρες και τους γιους μας και θα δουλεύουν στα χωράφια μας”, “κοινωνική αποστασιοποίηση” και… “ο Θεός έχει πεθάνει”.

Στήριξέ μας με μια δωρεά

Δύναμή μας, η εμπιστοσύνη σου

€5,00