Για μια ακόμη φορά «δικαιώνεται» στις προβλέψεις και στα λεγόμενά του ο Τράμπ.


Μια έκθεση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών (μετά από εκείνης των γερμανικών, που προηγήθηκε χρονικά κατά 12 ώρες περίπου), υποστηρίζει ότι το κομουνιστικό κόμμα της Κίνας εκβίαζε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να μην σημάνει εγκαίρως συναγερμό για το ξέσπασμα τα γρίπης.


Παρά ταύτα βεβαίως οι «κίτρινοι» πολιτικοί απόγονοι του (μεγάλου δημοκράτη) Μάο, εισήγαγαν 56 εκατομμύρια μάσκες και αναπνευστήρες.

Σε αυτό το συμπέρασμα φαίνεται να έχει καταλήξει η CIA, η έκθεση της οποίας κατηγορεί τους Κινέζους ότι στο ίδιο χρονικά σημείο συγκέντρωναν –έκαναν εισαγωγές- με ιατρικά εφόδια απ’ όλο τον πλανήτη.


Την ίδια στιγμή ο Τράμπ λύνει και τα περισπούδαστα ερωτήματα-απορίες(;), από όλους τους «λόγιους» της ανοησίας, οι οποίοι αναρωτιόταν, γιατί ο πρόεδρος των ΗΠΑ «εκβιάζεται» από τον Ερντογάν και δεν αντιδρά και του κάνει τα χατίρια και και και…!


Σε συνέντευξη του στο δίκτυο FOX, ο Τράμπ, χαρακτήρισε την “ετοιμόροπη” Τουρκία ως παράδειγμα, προς αποφυγήν.

Για να στηρίξει (δε) μετά το επιχείρημα του, ότι σε στρατηγικής σημασίας θέματα, η ΗΠΑ, δεν θα πρέπει να στηρίζουν την εφοδιαστική τους αλυσίδα σε άλλα κράτη.


Μίλησε για την κατασκευή των αεροσκαφών F-35 και ανέφερε ότι:
«Κατασκευάζονται και εδώ(ΗΠΑ) και εκεί(Τουρκία). Επειδή ο πρόεδρος Ομπάμα και άλλοι, δεν κατηγορώ μόνο αυτόν, πίστευαν ότι αυτό ήταν κάτι το υπέροχο. Το πρόβλημα είναι ότι εάν έχουμε πρόβλημα με τη Τουρκία, δεν μπορούμε να κατασκευάσουμε το αεροσκάφος. Παίρνουμε εξαρτήματα από όλο τον κόσμο. Είναι τρελό. Πρέπει να τα φτιάχνουμε όλα στις ΗΠΑ». (απάντησε γιατί τον “κανακεύει” επί πολλού;;)

Συμπέρασμα. Η αμερικανοί θα συνεχίσουν να «νταντεύουν» το «αδερφό», «σύμμαχο» και «φίλο» Ρετζέπ Ταγίπ.


Αυτά για να τελειώσουν οι αυταπάτες των γραικύλων (και των οθωμανολάγνων, νεομπολσεβίκων), που διαλαλούν εδώ και εκεί, ότι θα μας «σώσει» το ΝΑΤΟ, αν….!!


Επίσης να ανακοινώσουμε, λαμπρώς, επισήμως και μεγαλοφώνως ότι, θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε και να υποστηρίζουμε τον «ευρωπαικό» δρόμο της Τουρκίας.


Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και συντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com