“Στην Αμερική, χρειαζόμαστε περισσότερη προσευχή, όχι λιγότερη”!

Αυτή είναι η παραγγελία του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προς τους Κυβερνήτες των Πολιτειών: πολιτικός λόγος που εκφράζει πλατιές πλειοψηφίες πολιτών σε όλες τις χώρες που υποφέρουν από την μεθόδευση του εγκλεισμού με πρόσχημα τον Νέο Κορονοϊο 2019.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι οι εκκλησίες, οι συναγωγές και τα τζαμιά είναι «ζωτικής σημασίας» θεσμοί. Διέταξε τους κυβερνήτες να τους επιτρέψουν να ξανανοίξουν αμέσως, και απείλησε να τους παρακάμψει εάν αρνηθούν.

«Αυτά είναι μέρη που συγκρατούν την κοινωνία μας και κρατούν τους ανθρώπους μας ενωμένους», ανακοίνωσε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο την Παρασκευή, προσθέτοντας ότι «δεν είναι σωστό» ότι ορισμένες πολιτείες έχουν κρίνει ως “ζωτικής σημασίας” τα καταστήματα αλκοολούχων ποτών και τις αμβλώσεις, αλλά όρισαν τους οίκους λατρεία να παραμένουν κλειστοί λόγω της “πανδημίας”.

“Κάθε κυβερνήτης που έχει πρόβλημα με αυτό μπορεί να καλέσει τον πρόεδρο, αλλά δεν θα βρει κατανόηση”, πρόσθεσε ο Τραμπ. Εάν οι κυβερνήτες αρνούνται να επιτρέψουν την άμεση επανέναρξη των οίκων λατρείας, αυτό το σαββατοκύριακο, «θα αντικαταστήσω τους κυβερνήτες», είπε.

Το πολιτειακό παράδειγμα του Αμερικανού Προέδρου εκθέτει τα κίνητρα, την μεθόδευση και τους απώτερους σκοπούς όσων έκλεισαν τους ανθρώπους κατ’ οίκον, έκαναν ευθανασία στις εθνικές τους οικονομίες και πέρνουν από το χεράκι τους προδομένους και εξοργισμένους πολίτες τους προς το σκοτεινό μονοπάτι της Νέας Εποχής.

Το ενθαρρυντικό είναι πως οι πολίτες των κρατών που κυβερνώνται από τους υπαλλήλους της Καμπάλ έχουν ισχυρούς συμμάχους ηγέτες μεγάλων κρατών όπως αυτών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, της Ρωσικής Ομοσπονδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Σημείο των καιρών.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.