Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ιδιαίτερα ενοχλημένος με το βίαιο ξέσπασμα του κόσμου εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη σήμερα στην Θεσσαλονίκη. Τα γενικευμένα και διάχυτα λαϊκά αισθήματα απέχθειας και οι πράξεις βίας εναντίον των ανθρώπων του συστήματος εξουσίας αρχικά του ΠΑΣΟΚ, των ανθρώπων του Μνημονίου, κατόπιν του κυρίου Αλέξη Τσίπρα και σήμερα του Γιάννη Μπουτάρη, καταδικάζονται από ΜΜΕ προσκείμενα στην Κυβέρνηση και διεκτραγωδούνται στην αφήγηση των δημοσιογράφων που βγάζουν το ψωμί τους υπηρετώντας το Μέγαρο Μαξίμου. Η Ελληνική Αστυνομία αναμένεται να υπερβεί τον καλύτερο εαυτό της στην ανακάλυψη των εμπλεκομένων στο βίαιο περιστατικό, γιατί είναι γνωστό πως δεν ξεχωρίζει αριστερή ή δεξιά βία, φασιστική ή κομμουνιστική: η βία κατά των ανθρώπων των ξένων και του ΣΥΡΙΖΑ είναι καταδικαστέα απ όπου και αν προέρχεται.

Το μόνο θετικό που πιστεύω πως αναδεικνύει η σημερινή βίαια επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη είναι πως οι πάτρωνες των μειοψηφικών και βίαια επιβεβλημένων ελίτ γεύονται αργά ή γρήγορα την απρόσωπη σκληρότητάς της. Περαστικά στο Γιάννη Μπουτάρη. Και εις ανώτερα στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ανθρώπους της Αριστεράς του Μνημονίου.

Originally posted 2018-05-20 02:15:58.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.