Η Ελλάδα έπεσε στα γόνατα. Οι Έλληνες προδόθηκαν. Η χώρα βυθίστηκε στην Ντροπή. Μας κλέβουν την ψυχή και την αξιοπρέπειά μας. Μας πουλήσανε σκλάβους και μας χορεύουν στο ταψί.

Πρώτα έφεραν το Μνημόνιο. Ξεκλείδωσε την κερκόπορτα ένας μαύρος άνθρωπος και μπήκαν στην πόλη οι οχτροί.

Ioannis Nasioulas candidate Mayor Thessaloniki

Ένας ακόμη μαύρος άνθρωπος βάλθηκε για να ολοκληρώσει το κακό. Η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν θα συγχωρήσουν ποτέ τον Αλέξη Τσίπρα για τον σκοτεινό του ρόλο στην εκχώρηση της Μακεδονίας στους απογόνους των Βουλγάρων.

Τον αιώνα που έρχεται, οι Έλληνες θα κληθούν να υπερασπίσουν την εθνική τους ακεραιότητα, την τιμή και το κούτελό τους, απέναντι σε έναν καταυλισμό στα βόρεια σύνορά μας που οι ξένοι δυνατοί θέλουν να γίνει ένα δηλητηριασμένο καρφί για να μας καρφώσει:

Τώρα ξεκινάνε να κάνουνε την Μεγάλη Μακεδονία: Σκόπια, Βόρεια Ελλάδα, Νοτιοδυτική Βουλγαρία. Ένα προτεκτοράτο των ξένων. Ξεκινούν για να φτιάξουν αυτό που απέτυχαν το 1944. Όση σάρκα δεν πέτυχαν να σκίσουν από την Ελλάδα οι απάτριδες αντάρτες, σφαγείς, βιαστές και προδότες και οι Σλάβοι συνεργάτες τους, το βάζουν σε κίνηση τώρα τα ιδεολογικά τους εγγόνια.

Ελληνίδες Έλληνες

Πολεμήστε για την Μακεδονία!

Originally posted 2018-06-13 10:16:13.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.