Ενώ στο δυστυχή «γερμανοκρατούμενο», μνημονιακό «χώρο» (αλλά προοδευτικό), τα υφεσιακά μέτρα, δίνουν και παίρνουν (για να «ανυψώσουν» το φρόνημα των ιθαγενών και το εισόδημά τους), παρατηρούμε ότι σε ένα «υποανάπτυκτο» κράτος, όπως η ΗΠΑ, τα πράγματα είναι ολίγον διαφορετικά.

Ο πρόεδρος Τράμπ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό (instagram), ότι οι εργαζόμενοι της πατρίδος του, κάνουν το έθνος περήφανο και οι μεγάλες εταιρίες (επισκέφτηκε την αυτοκινητοβιομηχανία Ford), θα βάλουν πλάτη για να ανακάμψει η οικονομία.

Απόψε live στις 21:00 με τον Αντώνη Παπαϊωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Ο Τράμπ δεν «έταξε» επιδοματάκια 2-3 μηνών και όσο παραπάνω χρειαστεί χρονικά(να τα δίνουμε).

Είχε φροντίσει και φροντίζει να παραμένει η οικονομία θωρακισμένη (ασχέτως με το «χτύπημα», που τις έδωσαν οι νεοταξίτες παγκοσμιοποιητές).

Ο λαός των ΗΠΑ, είδε τα προηγούμενα χρόνια το εισόδημά του και το βιοτικό του επίπεδο, να ανεβαίνει, μετά από αρκετά χρόνια «λιτότητας και περικοπών», από τους δημοκρατικούς Ομπάμα-Κλίντον.

Απόψε live στις 21:00 με τον Αντώνη Παπαϊωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Μάλιστα ο αμερικανός πρόεδρος δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει, με το γνωστό καυστικό του τρόπο, στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ο Tράμπ σε ερώτηση σχετική με την υπόθεση του πρώην συμβούλου του Μάικ Φλιν (τον «κατηγόρησε» η Πελόσι, που ανήκει στην άλλη παράταξη), ανέφερε πως «Η Πελόσι είναι μία άρρωστη γυναίκα. Έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα».

Νωρίτερα, είχε χαρακτηρίσει «χάσιμο χρόνου», το ενδεχόμενο, να δώσει απάντηση, στη Νάνσι Πελόσι, για την κριτική της, στη χρήση υδροξυχλωροκίνης, από τον ίδιο τον Τράμπ.

«Δεν θα της απαντήσω. Αυτή είναι χαμένος χρόνος»

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και συντάκτης της εφημερίδος Αριστεία.

Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της Αριστεία.

Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com