“Απαράδεκτη” χαρακτηρίζει την ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου, ο Χειρουργός Δημήτριος Γάκης, πρώην Διοικητής του ΑΧΕΠΑ, με σημερινή του ανάρτηση. Ο Ηλίας Μόσιαλος, απολογητής του Lockdown και λάτρης των εμβολίων, καταπιάστηκε και με τους δεκάδες θανάτους εμβολιασμένων στην Νορβηγία.

Θέλησε να παρουσιάσει μια εικόνα μακριά από την πραγματικότητα.

Η δημόσια ανάρτηση του Χειρουργού Δημητρίου Γάκη

“Ο κ. Μόσιαλος, σε σημερινή ανάρτηση του που δημοσιοποιήθηκε στο in.gr και στα ΝΕΑ , παρουσιάζει με καθησυχαστικό τρόπο την ανακοίνωση των Νορβηγικών Αρχών Υγείας, ότι υπήρξαν 13 ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΩΝ, ηλικίας άνω των 80 ετών.

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική από την εμφανιζόμενη.

Οι Νορβηγικές αρχές λεν ότι οι θάνατοι αυτοί ΜΠΟΡΕΙ να οφείλονται στον εμβολιασμό

Τόσο το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας όσο και Νορβηγικός Οργανισμός Φαρμάκου ΑΛΛΑΞΑΝ την οδηγία εμβολιασμού για άτομα άνω των 80 ετών!

Συνιστούν αποφυγή εμβολιασμού εάν η υγεία των ατόμων άνω των 80 ετών είναι εύθραυστη!

Αυτό ανέφερε ο επί κεφαλής Steinar Madsen (αυτά τα αποσιωπεί ο κ. Μόσιαλος!!!)

Παρά το γεγονός ότι έχουν διενεργηθεί πολλοί εμβολιασμοί σε αυτό το τμήμα του πληθυσμού.

Θα τονίσω ότι, στην Κλινική Ιατρική πάντοτε παίρνουμε υπ´ όψιν μας την χειρότερη ΕΚΔΟΧΗ ΜΕΧΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ. (Να θυμίσω ότι ο κ. Μόσιαλος δεν είναι κλινικός γιατρός, είναι οικονομολόγος υγείας και συμμετείχε στο ψαλίδισμα του ΕΣΥ επί κυβερνήσεως Παπανδρέου όπου ήταν Υπουργός).

Ποτέ δεν κάνουμε καθησυχαστικές δηλώσεις που μπορεί να στοιχίσουν ζωές μέχρι να διερευνηθούν τα περιστατικά από τις Νορβηγικές αρχές”.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Originally posted 2021-01-15 10:43:15.