Ετοιμάζουν την προσφορά της δεκαετίας: “Ψήφισε Μπουτάρη και παίρνεις και έναν Τσίπρα δώρο”. Το νέο αυτοδιοικητικό σύστημα εμπνεύσεως ΣΥΡΙΖΑ, θα αφήσει τους Δήμους της χώρας ακυβέρνητους: με μια σοβιετικής κοπής απλή αναλογική, αποπειρώνται να κρύψουν την εκλογική τους ανυπαρξία σε τοπικό επίπεδο και μέσα στην αναμπουμπούλα να επιβιώσουν λίγα χρόνια ακόμη τουλάχιστον μέσα στους έρμους τους Δήμους.

Ο αντιδημοφιλέστατος κύριος Μπουτάρης, που τώρα τελευταία έδειξε το πρόσωπο που επιμελώς έκρυβε και δεν έχει πια ένα μαζικό ΠΑΣΟΚ να τον στηρίζει, έχει ξεμείνει με την ελπίδα των όποιων δωρεών του δισεκατομμυριούχου Τζώρτζ Σόρος προς τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Ένα ακόμη αποκούμπι είναι ο κύριος Αλέξης Τσίπρας. Στην κατάσταση που είναι ο Δήμος Θεσσαλονίκης, μια ανέλπιστη εύνοια της απερχόμενης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα τον χάλαγε τον κύριο Μπουτάρη.

Στην πόλη των μεγάλων δημόσιων έργων του κυρίου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, που σχεδιάστηκαν, υλοποιήθηκαν και παραδόθηκαν πεντακάθαρα, άρτια και στην ώρα τους, ενάντια στις χειρότερες στιγμές του ΠΑΣΟΚ και των ανθρώπων του στην Αθήνα, που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να κρατήσουν την Θεσσαλονίκη 80 χρόνια πίσω – σ’ αυτή τη Θεσσαλονίκη, το σύστημα εξουσίας που δάγκωσε την Ελλάδα παίζει τα ρέστα του.

Πληρώνει σε δολλάρια και σε απαξιώνει δημοσίως αν τολμήσεις να του αντιπαρατεθείς. Αγιοποιεί τα χαϊδεμένα του παιδιά, αρκεί να λένε τα Σκόπια “Μακεδονία”, το χασίσι “Ψυχαγωγία” και την κατάρα ευλογία. Βασιλεύουν επειδή μας διαιρούν.

Ο κύριος Μπουτάρης τρέχει με τέσσερις και βγαίνει τέταρτος. Οι πολλοί δεν τον θέλουν. Αν βρεθεί ηγέτης για την Θεσσαλονίκη και ελπίδα για την Ελλάδα, στηρίξτε τον.

Originally posted 2018-05-25 11:24:48.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.