Μέχρι σήμερα, ο δισεκατομμυριούχος ξένος κ. Τζώρτζ Σορος είχε στη Θεσσαλονίκη δήμαρχο της αρεσκείας του. Με τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές αυτό τελειώνει.

Η πολιτική του κ. Σόρος στα Βαλκάνια αποκαλύπτεται μέρα με την ημέρα. Αφού γύρισε όλες τις χώρες ανάποδα, έβαλε το χεράκι του και στην εκχώρηση των δικαίων της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς. Και βγήκε με άγρια χαρά να μας προειδοποιήσει πως αν δεν προχωρήσουμε την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ “θα υπάρχουν συνέπειες”…

Θα ήθελα να απευθυνθώ δημοσίως στον κ. Σόρος και να του πώ:

“Η πολιτική σου είναι ανεπιθύμητη από τους Έλληνες. Ξόδεψες τα λεφτά σου άδικα. Ο μεγάλος ελληνικός λαός θα ξηλώσει τα σχέδιά σου. Θα διώξει τους πολιτικούς σου παραγιούς. Και θα πάρει πίσω την Μακεδονία – Που είναι μία και είναι ελληνική”.


*Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την Δημοτική Παράταξη “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη” (www.thessaloniki.plus). Είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας.

*Το άρθρο πρωτοδημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα METROSPORT της Κυριακής 26 Αυγούστου 2018

Originally posted 2018-08-26 18:15:09.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.