Σιγά σιγά και οι λίθοι κεκράξονται (θα φωνάξουν και οι πέτρες).


Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες αποκάλυψαν ότι ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζιπίνγκ, ζήτησε από τον Γενικό Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Γκεμπρεγέσους, να συγκαλύψει το πόσο σοβαρή είναι αυτή η «κινεζική-γρίπη».

Αυτά λαμβάνουν χώρα τον Ιανουάριο του 2020, σύμφωνα με το Spiegel.


Κατά τη διάρκεια μιας «κουβεντούλας» τους στις 21/1/2020 –σχεδόν μία εβδομάδα αφότου οι σοφοί «επιστήμονες-ιατρόι»(;) του ΠΟΥ διαβεβαίωνε τον κόσμο ότι δεν υπήρχε «σαφής ένδειξη μετάδοσης της νόσου από άνθρωπο σε άνθρωπο»– ο κινέζος πρόεδρος, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε, από τον πρώην κομμουνιστή Αιθίοπα υπουργό Τέντρος-Γκεμπρεγέσους, να μην αποκαλύψει πως ο ιός ήταν στην πραγματικότητα μεταδοτικός μεταξύ των ανθρώπων, αναφέρει το Spiegel.


Επίσης του ζήτησε να καθυστερήσει την επίσημη δήλωση, πως είχε εξελιχθεί σε πανδημία.

Μπορούσε να την κάνει αυτή την δήλωση, ο Αιθίοπας, μόλις μολύνονταν 65.000.000 άνθρωποι, για να “δικαιωθεί” και το πείραμα των “επιστημονικών ινστιτούτων”.

Βιάστηκε ο Τέντρος, του ΠΟΥ. Ας την έκανε και το 2.300μ.Χ, ποιος θα τον ενοχλούσε;

Είναι πλέον καθολικό το συμπέρασμα, ότι η πολιτική κουλτούρα κομμουνιστικής μυστικότητας (των Κινεζικών αρχών), συνέτεινε στο να μετατραπεί ένα τοπικό ξέσπασμα γρίπης, σε ένα παγκόσμιο οικονομικό-κοινωνικό χτύπημα, που ξεθεμελιώνει ακόμα και τα ατομικά δικαιώματα του ανθρώπου.


Η κομμουνιστική Κίνα, με το να μη σημάνει άμεσα «συναγερμό», όταν εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα, επέτρεψε στον ιό να επεκταθεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αναμένεται συνέχεια πολύ σκληρών αποκαλύψεων.


Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και συντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.


Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ.


Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com