ssha_biologicheskoe_oruzhie-e1549036953760

Παγκόσμιος σάλος προκλήθηκε από την δημοσιοποίηση μελέτης του Αμερικανικού Πενταγώνου (2020), η οποία διαπίστωσε ότι ο εμβολιασμός κατά της γρίπης αυξάνει κατά 36% τον κίνδυνο νόσησης από κορονοϊό: “Η λήψη εμβολιασμού κατά της γρίπης μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο άλλων ιών του αναπνευστικού συστήματος – ένα φαινόμενο γνωστό ως «ιογενής παρεμβολή που προέρχεται από εμβόλιο» και συσχετίστηκε σημαντικά με τον κορανοϊό…”.

Με απλά λόγια: “οι εμβολιασμένοι είχαν 36% περισσότερες πιθανότητες νόσησης εκ κορονοϊού“.

grecobooks -50%

Η ιογενής παρεμβολή λέγεται ότι συμβαίνει όταν ένα κύτταρο μολυσμένο από έναν ιό αντιστέκεται στην υπερμόλυνση με τον ίδιο ή διαφορετικό ιό. Ο παρεμβαλλόμενος ιός δεν χρειάζεται απαραίτητα να αναπαραχθεί για να προκαλέσει παρεμβολές, και η ικανότητα του ιού πρόκλησης να αντιγραφεί μπορεί να ανασταλεί πλήρως ή εν μέρει.

Σε επίρρωση των παραπάνω, οι Ερευνητές του Cochrane κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα επιστημονικά στοιχεία «φαίνεται να αποθαρρύνουν τη χρήση εμβολιασμού κατά της γρίπης σε υγιείς ενήλικες ως γενικού μέτρου δημόσιας υγείας».

Στη μετα-ανάλυση τους, οι Ερευνητές του Cochrane κατηγόρησαν το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων ότι εσκεμμένα παραπλανεί, προκειμένου να υποστηρίξει τη γενική σύσταση εμβολιασμού κατά της γρίπης. Παρ ‘όλα αυτά, τα συστημικά μέσα ενημέρωσης που σήμερα πουλάνε τρόμο με το τσουβάλι για τον Νέο Κορονοϊό 2019 προβάλουν ως ευαγγέλιο τον αδιάκριτο, γενικό εμβολιασμό σε όλο τον κόσμο. Ο εμβολιασμός και των 7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων του πλανήτη, όπως ρητά τον υποστηρίζει ο μεγαλέμπορος εμβολίων Μπιλ Γκέιτς, γίνεται ένα εργαλείο πλουτισμού ορισμένων με ανυπολόγιστο κόστος για την δημόσια υγεία.

Όσοι εμβολιάστηκαν κατά της γρίπης τα προηγούμενα χρόνια, διαβάζουν τα πορίσματα αυτής και πλήθους άλλων ερευνών με ανησυχία: εμβολιάστηκαν για να αποφύγουν τον ενδεχόμενο κίνδυνο νόσησης από γρίπη και τώρα βρίσκονται μέσα στο δείγμα αυτών που κινδυνεύουν 36% περισσότερο να νοσήσουν από κορονοϊό και συναφείς αναπνευστικές λοιμώξεις.


IOANNIS NASIOULAS
Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.