Το Διεθνές Κέντρο για την Μελέτη της Δημόσιας, Κοινωνικής και Συνεταιριστικής Οικονομίας (CIRIEC International) και το Ινστιτούτο Κοινωνικής Οικονομίας σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο 33ο Διεθνές Συνέδριο του CIRIEC International στην Θεσσαλονίκη από τις 4 ως τις 6 Ιουνίου 2020.

“Το διεθνές συνέδριο του Ιουνίου είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση Κοινωνικής Οικονομίας που έχει γίνει στην πατρίδα μας”, τονίζει με νόημα ο έχων το γενικό πρόσταγμα, Δρ. Ιωάννης Νασιούλας, Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας και Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη” στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

IOANNIS NASIOULAS
Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

Και συνεχίζει: “Δέσμευσή μου είναι να θέσουμε την Θεσσαλονίκη στην καρδιά της Ευρώπης: να γίνει η Θεσσαλονίκη η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Κοινωνικής Οικονομίας. Με όραμα και σχέδιο (και με ισχυρές διεθνείς συμμαχίες), η καρδιά της Μακεδονίας θα γίνει ο εθνικός και περιφερειακός πόλος βιώσιμης ανάπτυξης”.

33RD CIRIEC INTERNATIONAL CONGRESS THESSALONIKI 2020 (FB EVENT BANNER)

Πλήθος διακεκριμένων προσωπικοτήτων της δημόσιας, κοινωνικής και συνεταιριστικής οικονομίας, επιστήμονες, στελέχη των θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΟΟΣΑ, του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας και του ΟΗΕ, επενδυτές και τραπεζικοί, πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί επίσημοι, θα παρευρευθούν στην μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση κοινωνικής οικονομίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

www.ciriec2020.site

Πληροφορίες και Συμμετοχές: www.ciriec2020.site