donald-trump-and-dr.-fauci

Η εφημερίδα Ντέιλυ Μέιλ (Daily Mail) αναφέρει σήμερα ότι έχει ανακαλύψει έγγραφα που δείχνουν ότι το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων (NIAID) του Άντονι Φάουτσι (Anthony Fauci) έδωσε 3,7 εκατομμύρια δολάρια σε επιστήμονες στο εργαστήριο της Γουχάν (Κίνα), στο επίκεντρο της εξάπλωσης της μόλυνσης του Κορονοϊού. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα:

«Η ομοσπονδιακή επιχορήγηση χρηματοδότησε πειράματα σε νυχτερίδες από τις σπηλιές όπου πιστεύεται ότι προήλθε ο ιός».

Το παρασκήνιο: μετά το ξέσπασμα του κορονοϊού SARS 2002-2003, το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ συνεργάστηκε με Κινέζους επιστήμονες, στρατιωτικούς ιολόγους των ΗΠΑ από το εργαστήριο βιολογικών όπλων στο Φορτ Ντέτρικ και επιστήμονες του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων, για την πρόληψη μελλοντικών εστιών κορονοϊού και μελέτησαν την εξέλιξη μολυσματικών στελεχών από νυχτερίδες σε ανθρώπινους ιστούς.

Αυτές οι απόπειρες περιελάμβαναν έρευνα «μετάλλαξης με αυξημένη λειτουργικότητα», που χρησιμοποίησε μια διαδικασία που ονομάζεται «επιταχυνόμενη εξέλιξη» για να δημιουργήσει υπερ-κορονοϊούς πανδημίας: ενισχυμένους μεταλλαγμένους κορονοϊούς νυχτερίδων πιο θανατηφόρους και πιο μεταδοτικούς από τον φυσικό κορονοϊό. Οι μελέτες του Φάουτσι συντάραξαν τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο που διαμαρτύρονταν, σύμφωνα με άρθρο των Νιου Γιορκ Τάιμς του Δεκεμβρίου 2017 ότι:

«Αυτοί οι ερευνητές διακινδυνεύουν να δημιουργήσουν ένα μικρόβιο-τέρας που θα μπορούσε να ξεφύγει από το εργαστήριο και να δημιουργήσει μια πανδημία».

Ο Δρ Μαρκ Λίπσιτς (Mark Lipsitch) από το Κέντρο Μεταδοτικών Νόσων της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ δήλωσε στους Τάιμς ότι τα πειράματα του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων του Δρος Φάουτσι «μας έδωσαν κάποιες μέτριες μόνον επιστημονικές γνώσεις, ενώ δεν κάναμε σχεδόν τίποτα για να βελτιώσουμε την ετοιμότητά μας για πανδημία, αλλά αντίθετα διακινδυνεύουμε να προκαλέσουμε μια πανδημία από ατύχημα».

Τον Οκτώβριο του 2014, μετά από μια σειρά ομοσπονδιακών εργαστηριακών ατυχημάτων, που λίγο έλειψαν να απελευθερώσουν αυτούς τους θανατηφόρους κατασκευασμένους ιούς, ο Πρόεδρος Ομπάμα διέταξε να σταματήσει κάθε ομοσπονδιακή χρηματοδότηση για τα επικίνδυνα πειράματα του Δρος Φάουτσι.

fauci trump

Φαίνεται τώρα ότι ο Φάουτσι ενδέχεται να παρέκαμψε τους ομοσπονδιακούς περιορισμούς, μεταφέροντας την έρευνα στο στρατιωτικό εργαστήριο στην Γουχάν. Το Κογκρέσο πρέπει να ξεκινήσει και να διερευνήσει την κακόβουλη ενέργεια της NIAID στην Κίνα.


Ο Robert Francis Kennedy Jr. είναι Αμερικανός περιβαλλοντικός δικηγόρος, συγγραφέας και αντίπαλος του εμβολιασμού. Ο Κένεντι είναι γιος του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι και ανιψιός του πρώην προέδρου Τζον Φ. Κένεντι. Είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Waterkeeper Alliance, μιας μη κερδοσκοπικής περιβαλλοντικής ομάδας που βοήθησε να ιδρύσει το 1999.

Αγορά Βιβλίου: Θέματα Κοινωνικής Οικονομίας – Από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, στις κοινωνικές επενδύσεις και την κοινωνική τραπεζική (Δωρεάν Αποστολή)

Θέματα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – Από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, στις κοινωνικές επενδύσεις και στην κοινωνική τραπεζική. Συλλογικός Τόμος. Επιμέλεια: Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ. Πρόλογος: Γεώργιος ΝΤΑΣΗΣ, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής. Γράφουν: Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ, Γεώργιος ΝΤΑΣΗΣ, Alain COHEUR, Denis STOKKINK, Kurt BERLO, Oliver WAGNER, Daniel SCHAFER, Ευγενία ΠΕΤΡΙΔΟΥ, Παναγιώτης ΜΠΑΜΙΔΗΣ, Μιχαήλ ΦΕΦΕΣ, Κωνσταντίνος ΓΕΩΡΜΑΣ, Βικτώρια ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ, Μιχαήλ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ​Βασίλειος ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ, Απόστολος ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, π. Αλέξανδρος ΣΑΛΜΑΣ, ​Ναούμ ΜΥΛΩΝΑΣ. ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, 2016. ISBN:978-618-80232-3-9​. Σελίδες: 311.

€24,38