Σχεδιαστής, πολυπράγμων, ενεργός πολίτης – Ο Κώστας Κεσίδης στοιχίζεται δίπλα στον Γιάννη Νασιούλα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και δηλώνει:

“Είναι ώρα να επανασχεδιάσουμε την Θεσσαλονίκη. Η πόλη μας δεν πρέπει να είναι προϊόν κληρονομιάς, αδράνειας και τύχης. Έχουμε τα εργαλεία, έχουμε το όραμα, έχουμε τα επιτυχημένα παραδείγματα του ευρωπαϊκού μας κόσμου – Τώρα έχουμε κι επιλογή. Ο Γιάννης Νασιούλας είναι εγγύηση πως η Θεσσαλονίκη μπορεί να εμφανίσει τον καλύτερό της εαυτό. Είμαστε μαζί του”.

Με επιτυχημένα και αναγνωρίσιμα σχεδιαστικά έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Κώστας Κεσίδης επιμένει στις αρχές τις κοινωνικής αρχιτεκτονικής, του συμμετοχικού σχεδιασμού των δημοσίων υποδομών και της πόλης που παράγει, καταναλώνει και αξιοποιεί τα BIG DATA. “Θέλω να δω την Θεσσαλονίκη να γίνεται η πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού design. Ο στόχος αυτός δεν είναι ανέφικτος. Οι άνθρωποι της πόλης είναι η εγγύηση πως κάτι τέτοιο είναι ζήτημα επιλογής”.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη“, υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Νασιούλας, δήλωσε σχετικά: “Το όραμα και η καθημερινή παρουσία του Κώστα Κεσίδη στην καρδιά της Θεσσαλονίκης εκπροσωπεί ό,τι πιο φρέσκο έχει να επιδείξει η σύγχρονη ευρωπαϊκή μας μεγαλούπολη. Η καρδιά της Μακεδονίας έχει ταυτότητα, παρελθόν και μέλλον. Άνθρωποι σαν τον Κώστα, έχουν το όραμα και την ευαισθησία να το αποδώσουν με έναν σχεδιαστικό συντελεστή που θα αντέξει στο χρόνο και θα δικαιωθεί. Τον καλωσορίζω στην Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη”.

 

Originally posted 2019-03-21 19:16:50.