Μπαίνοντας στην τελική ευθεία καθώς απομένουν μόνο λίγες ημέρες πριν τις εκλογές του Μαΐου ,πιστεύω πως ο κόσμος εξακολουθεί να είναι μπερδεμένος. Ο κόσμος γενικότερα τόσο της Θεσσαλονίκης αλλά και της Ελλάδας (καθώς θα συμπέσουν και οι Ευρωεκλογές μαζί με τις Δημοτικές – Περιφερειακές εκλογές), νιώθει αμηχανία ως προς την επιλογή που θα κάνει στις κάλπες.

Η αμηχανία του οφείλεται, κυρίως, στις πολιτικές εξελίξεις που μέχρι τώρα έχουν φέρει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, ακόμα και τη χώρα, σε αδιέξοδο.

Ο κόσμος, πλέον, θέλει να τον εκπροσωπήσουν άτομα με γνώσεις, τόλμη, αμεροληψία, άτομα χωρίς κανένα πολιτικό στίγμα. Άτομα αφοσιωμένα στον τόπο τους και με γνώση των ζητημάτων που τον ταλαιπωρούν.

Ο μήνας Μάιος, είναι ο μήνας που οι πολίτες της χώρας καλούνται να ψηφίσουν με καθαρή συνείδηση και δίχως για αυτούς πολιτικά ρουσφέτια, για ένα καλύτερο “αύριο”.

Η ενασχόλησή με τα κοινά του τόπου μου, την πόλη της Θεσσαλονίκης, με κάνει να νιώθω περήφανος. Νιώθω περήφανος διότι έχω όρεξη να βοηθήσω, έχοντας ως βασικό εφόδιο και κίνητρο τον υποψήφιο Δήμαρχο, Ιωάννη Νασιούλα. Οι γνώσεις μου, οι ιδέες μου και τα πλάνα μου, που έχουν αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο, σε συνδυασμό με τον άνθρωπο που με ένταξε στο ψηφοδέλτιο του, με κάνουν να πιστεύω θερμά στη ΝΙΚΗ και στην προοδευτική αλλαγή της Θεσσαλονίκης, η οποία έχει όνομα, ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Την Κυριακή 26 Μαΐου, έχουμε ΕΠΙΛΟΓΗ!

Τοροσιάδης Νικόλαος

Βιοεπιστήμονας με Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Γενετική του Ανθρώπου

Πρώην Βουλευτής στο Μοντέλο Βουλής των Ελλήνων, στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος

Originally posted 2019-05-03 19:02:32.