Σειρά αυτοψιών διενήργησε ο Ιωάννης Νασιούλας στους μεγάλους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Κατά τις επισκέψεις του στον παιδικό σταθμό του Πανοράματος, καθώς και στον παιδικό σταθμό “Μέγας Αλέξανδρος” της Τούμπας, ο Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Θεσσαλονίκης επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις όπου φιλοξενούνται και εκπαιδεύονται τα νήπια.

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην επιθεώρηση των χώρων και των διαδικασιών παρασκευής του μεγάλου όγκου γευμάτων (περίπου 600 μερίδες καθημερινώς), που λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις του σταθμού της Τούμπας και διανέμεται σε όλους τους παιδικούς σταθμούς και τις προνοιακές δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η ανάρτηση Νασιούλα

“Συγκινήθηκα μέχρι δακρύων στην θέα των μικρών παιδιών που μάθαιναν να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο, όταν έφτασα στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο Πανόραμα. Το ευλογημένο πρωινό φως και οι εικόνες του ΟΧΙ με γέμισαν δύναμη.

Ξεναγήθηκα σήμερα από τον άξιο Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κώστα Ιακώβου στους Παιδικούς Σταθμούς Πανοράματος και Τούμπας (Μέγας Αλέξανδρος).

Συγχαίρω την οραματική και εργατική ηγεσία των οργανισμών, που με υποδέχθηκε θερμά και με ενημέρωσε για το έργο του φιλότιμου προσωπικού.

Μοιράστηκα μαζί τους το όραμά μου για μια Κοινωνική Θεσσαλονίκη”.