Ο Χρήστος Κακαγιάννης δεν χρειάζεται συστάσεις. Διευθυντής Ανάπτυξης του ιδιωτικού Πολυϊατρείου της Θεσσαλονίκης Doctor Care, είναι ένας εξαιρετικά αναγνωρίσιμος επαγγελματίας στον χώρο των υπηρεσιών υγείας σε όλη την Βόρειο Ελλάδα. Σήμερα, ανακοίνωσε και την συσστράτευσή του με την δημοτική παράταξη του Γιάννη Νασιούλα, “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη“: μια είσοδος στην πολιτική σκηνή της πόλης, που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί.

“Βγαίνω μπροστά με τον Γιάννη Νασιούλα, για την Θεσσαλονίκη που την γνωρίζω και την ζω – για την Μακεδονία που την αγαπώ και την σέβομαι – για όλα όσα συζητώ καθημερινά με την καθεμία και τον καθένα από εσάς και ξέρω πως μπορούν να γίνουν πράξη”, αυτό δηλώνει ο Χρήστος Κακαγιάννης, συμπληρώνοντας:

“Χρειαζόμαστε τώρα μια αλλαγή σελίδας. Θέλουμε μια νέα αρχή για την Θεσσαλονίκη, με καινούρια πρόσωπα, καθαρά χέρια και οραματισμό που να υπερβαίνει την αρρώστια των κομματικών δοσοληψιών. Η πόλης της Θεσσαλονίκης διψάει για το καινούριο”.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη”, Ιωάννης Νασιούλας υποδέχθηκε την ανακοίνωση του Χρήστου Κακαγιάννη με την εξής δήλωση:

“Ο Χρήστος Κακαγιάννης κατάφερε να εδραιωθεί ως μια από τις πιο δημοφιλείς και αναγνωρίσιμες προσωπικότητες στον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο των υπηρεσιών υγείας, που δίνει δουλειά σε χιλιάδες συμπολιτών μας στην Θεσσαλονίκη. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που αφουγκράζεται την φωνή και τις ανάγκες των καθημερινών ανθρώπων, αυτός είναι ο Χρήστος. Η παρουσία του στα πολιτικά πράγματα είναι ένα καλό νέο για την Θεσσαλονίκη”.

Originally posted 2019-02-14 23:41:00.