Η δικαιοσυνη αναλαμβανει Δραση!

Με μεγαλη χαρα και ικανοποιηση διαβασα σημερα στον εντυπο και ηλεκτρονικο τυπο, οτι η εισαγγελεια εξεταζει τις καταγγελιες των κορυφαιων (πρωην) υπουργων της κυβερνησης Συριζα: Κοτζια, Βαρουφακη, Καμμενου, για χρηματοδοτησεις της κυβερνησης και παραγοντων της, απο τα ιδρυματα του Σορος.

Στο μικροσκοπιο μπηκαν συσκεκριμενες δηλωσεις και συνεντευξεις των παραπανω υπουργων σε εφημεριδες και τηλεοραση, οι οποιες συνηγορουν στο οτι παρανομες χρηματοδοτησεις απο εξωχωριους παραγωντες, ελαβαν χωρα προς οφελος της κυβερνησης. Και ειδικοτερα για το ζητημα της συμφωνιας με την ΠΓΔΜ.

Αναφορα εγινε και στις καταγγελιες που εγιναν και στην γειτονα χωρα για χρηματισμο πολιτικων απο τον ιδιο παραγωντα -Σορος- αλλα και για τις χαρουμενες φωτογραφιες του με τον Ζαεφ την επομενη της υπογραφης του προσυμφωνου των Πρεσπων. Τα παραπανω εχουν περιληφθει στην δικογραφια που ετοιμαζει η εισαγγελεια. Τα δημοσιευματα αναφερουν οτι το ζητημα κρινεται ως ιδιαιτερως σοβαρο απο τις αρμοδιες αρχες και θα μπορουσε να επηρεασει την νομικη ισχυ του προσυμφωνου…

…Μετα ξυπνησα, βουρτσισα τα δοντια μου, ηπια ενα χαμομηλο και κατεβηκα στους δρομους με τον Νασιουλα, να κανουμε τα ονειρα μας πραγματικοτητα. Να ξεβρωμισει ο τοπος απο τα λαμογια.


*Ο Πάνος Μαυρομάτης είναι Διδάκτωρ της Διατροφικής Μικροβιολογίας. Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Lincoln και του Abertay Dundee διατροφική πολιτική και νομοθεσία, διατροφική μικροβιολογία και ασφάλεια. Διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Μέση Ανατολή. Διετέλεσε μέλος του Δικαστικού Συστήματος της Σκωτίας για τους ανήλικους παραβάτες και θέματα πρόνοιας. Είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Ιωάννη Νασιούλα «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη» (www.thessaloniki.plus)

Originally posted 2019-03-30 12:31:55.

Written by

Παναγιώτης ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ

Ο Πάνος Μαυρομάτης είναι Διδάκτωρ της Διατροφικής Μικροβιολογίας. Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Lincoln και του Abertay Dundee διατροφική πολιτική και νομοθεσία, διατροφική μικροβιολογία και ασφάλεια. Διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Μέση Ανατολή. Διετέλεσε μέλος του Δικαστικού Συστήματος της Σκοτίας για τους ανήλικους παραβάτες και θέματα πρόνοιας.
Είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Ιωάννη Νασιούλα "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη" (www.thessaloniki.plus)