Αποκατάσταση των τρανσέξουαλ στα αθλήματα και στους αθλητικούς χώρους ετοιμάζουν οι σοσιαλδημοκράτες των ΗΠΑ.

Ο Μπάιντεν υποσχέθηκε στους υποστηρικτές του ότι από την πρώτη του ημέρα, στο προεδρικό αξίωμα, θα αρχίσει να αφαιρεί οποιαδήποτε νομική αναγνώριση των δύο φύλων, υιοθετώντας πολιτικές υπέρ των τρανσέξουαλ.

Ο ιστότοπος της καμπάνιας του υποσχέθηκε: ότι ο Μπάιντεν θα επαναφέρει τον «νόμο» του Ομπάμα, που ανακλήθηκε από τον Τράμπ και ο οποίος θα αποκαταστήσει την πρόσβαση των τρανσέξουαλ στους αθλητικούς χώρους (μπάνια και αποδυτήρια) σύμφωνα με την ταυτότητα του φύλου τους.

Επίσης θα κατευθύνει το υπουργείο παιδείας, στο να επιβάλει μέτρα και να διερευνήσει σθεναρά τυχόν παραβιάσεις των πολιτικών δικαιωμάτων των τρανσέξουαλ.

Η «καθοδήγηση» της εποχής Ομπάμα απέρριπτε την επιστήμη των δύο βιολογικών φύλων.

Τον Οκτώβριο, ο Μπάιντεν έδωσε την «υποστήριξη» στις διαφυλικές ιατρικές θεραπείες, για παιδιά, που μπορεί να πάσχουν από την ψυχολογική διαταραχή, γνωστή ως δυσφορία φύλου.

Ανέφερε μάλιστα ότι τα παιδιά ηλικίας οκτώ ετών πρέπει να μπορούν να αποφασίζουν εάν είναι τρανσέξουαλ.

Ο Μπάιντεν έχει επίσης υποσχεθεί να υπογράψει το νόμο περί ισότητας, στις πρώτες 100 ημέρες του, ένα μέτρο που θα αφαιρεί την κρατική-ομοσπονδιακή αναγνώριση δύο φύλων (θα δέχεται τρία φύλα).

Ο νόμος για την ισότητα θα κωδικοποιηθεί σε ομοσπονδιακό νόμο για τους τρανσέξουαλ και θα εξαλείψει τα «γυναικεία σπορ», επιφέροντας συνάμα και τη χρήση αντωνυμίας και άλλα παρόμοια ειδικά προνόμια για τρανσέξουαλ.

Όπως ανέφερε το Breitbart News, οι νέοι κανόνες θα απαιτήσουν από το Κογκρέσο να «τιμήσει όλες τις ταυτότητες φύλου αλλάζοντας τις αντωνυμίες και τις οικογενειακές σχέσεις, στους κανόνες του Σώματος, για να είναι ουδέτερη ως προς το φύλο».