Οι συμφωνία των Πρεσπών βρίσκεται πάλι στο προσκήνιο κ’ η κυβέρνηση θέλει να τελειώνει μ’ αυτό, όσο φτιάχνει το νέο κομματικό στρατό της και ετοιμάζεται για τις επερχόμενες εκλογές. Αναχωρήσεις και διαφωνίες ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, δεν φαίνεται να είναι παρά λίγη στάχτη για τα μάτια των Ελλήνων πολιτών. Όλα δείχνουν ότι έχουν ήδη βρεθεί τα χέρια που θα ψηφίσουν «υπέρ» της συμφωνίας.

Ο Ελληνικός λαός οφείλει ν’αντισταθεί. Οφείλει να αποδείξει ότι έχει πατριωτική συνείδηση. Το συλλαλητήριο στις 20/1/2019 , στις 14:00 πρέπει να γεμίσει το κέντρο της Αθήνας με ανθρώπους, οι οποίοι θα βροντοφωνάξουν το «Όχι». Ίδιο και καλύτερο απ’αυτό τις περσινής χρονιάς. Η Μακεδονία είναι κομμάτι της Ελλάδας και δεν είναι όνομα διαπραγματεύσιμο. Η Ελλάδα είναι χώρα, δεν είναι χώρος των ξένων δυνάμεων.

Πρέπει να ξυπνήσουμε.

Κυρίως όλοι μαζί να πούμε ένα «Όχι» στον εθνικισμό των Σκοπιανών. Πρέπει να δείξουμε σ’όλους ότι έχουμε πατρίδα και είμαστε έτοιμοι να την υπερασπιστούμε. Να ενωθούμε πριν είναι αργά και μας διαμελίσουν. Ελέγχοντας με πονηράδα τα Μέσα, το «διαίρει και βασίλευε» των κυβερνώντων λειτούργησε καλά και χώρισαν τους Έλληνες σε «ακροαριστερούς» και «ακροδεξιούς». Η Μακεδονία πρέπει να μας ενώσει και να δείξουμε ότι αγαπάμε τoν τόπο μας και τον σεβόμαστε, όπως κάνουμε για τους τόπους των ξένων.

Η Ελλάδα δεν είναι χώρος για να την παίξουν με ζάρια σε μια παρτίδα. Είναι Πατρίδα!

Πατριωτικά για τη Μακεδονία! Όλοι στους δρόμους.

Written by

Αλέξανδρος ΧΑΛΑΡΗΣ

Ο Αλέξανδρος ΧΑΛΑΡΗΣ αρθρογραφεί στην Εφημερίδα ΑΡΙΣΤΕΙΑ και επιμελείται την Στήλη "Βαττολογίες".