Καταπέλτης σήμερα ο κοινωνιολόγος Ιωάννης Νασιούλας, ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης – Επικεφαλής της παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη”, στην καταγγελτική εκπομπή “Παρέμβαση” του Κώστα Παπαζαφειρίου στον Μετρόπολις 95,5!

Συμφωνούμε μαζί του στις καταγγελίες του και γι’ αυτό αποφασίσαμε την αναδημοσίευση και κοινοποίηση όλων των δημοσιεύσεών του που μας βρίσκουν σύμφωνους.

Ειδικά για ζητήματα της υγειονομικής και οικονομικής κακοποίησης της ελληνικής κοινωνίας και των λα’ι’κών στρωμάτων από τη νέου τύπου δικτατορία που μετατρέπει την πατρίδα μας, κι επικεντρωμένα Θεσσαλονίκη και Μακεδονία, σε οικονομικο-κοινωνικό “Άουσβιτς” της νεοναζιστικής νοοτροπίας και τακτικής Γερμανίας.

Περισσότερο τον συγχαίρουμε που έχει το σθένος να αποκαλύψει το τεράστιο εγκληματικό σκάνδαλο με την καύση σκουπιδιών στο ΤΙΤΑΝ του Παπαλεξόπουλου, την υγειονομική βόμβα σε βάρος των κατοίκων στη συμπρωτεύουσα, που κατήγγειλαν και καταδίκασαν ο Νασιούλας και οι σύντροφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Ζέρβας και Τζιτζικώστας, και λοιποί αυτοδιοικητικοί φέρουν τεράστια ευθύνη που επιτρέπουν όλα αυτά τα αντιλα’ι’κά εγκλήματα.

Καλούμε τον Νασιούλα να συνεχίσει τον κοινωνικό, δημοκρατικό και πολιτικό του αγώνα, και είμαστε στο πλευρό του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 06/12/2020

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!