Η Γκισλέιν Μάξγουελ, η φερόμενη ως «κυρία» του Επστάιν,    περνάει δύσκολα στη φυλακή, χάνει βάρος, ακόμη και τα μαλλιά της, σύμφωνα με «έκθεση» που υπέβαλαν οι δικηγόροι της.

Το σκάνδαλο της παιδεραστίας, για την οποία κατηγορείτε, είχε συνταράξει τον κόσμο, καθώς πολλοί «επώνυμοι» εμπλέκονταν. Ενώ ο Μπίλ Κλίντον, «πρίγκιπες» και «προσωπικότητες» ήταν «φίλοι του ζεύγους».

Ενώ το βάρος της μπορεί να είναι επί του παρόντος σε «καλά επίπεδα», αν και έχασε πάνω από 15 κιλά, υποφέρει από τριχόπτωση, έγραψε ο δικηγόρος, Στέρνχαϊμ, στον Δικαστή Νάθαν, ο οποίος επιβλέπει την υπόθεση.

Τα σχόλια του προεδρείου, ήταν από μόνα τους απάντηση στις καταγγελίες των δικηγόρων της Μάξγουελ, σχετικά με τους όρους περιορισμού της, καθώς οι συνήγοροι της ισχυρίζονται ότι υπάρχει συνεχείς έλεγχος και παρακολούθησή της, όπως και στέρηση ύπνου.

Αρρώστησε βαριά…

“Είναι προφανές ότι η Mάξγουελ φέρει το βάρος της ανικανότητας κάποιας ασθένειας ονόματι BOP”, όπως έγραψε ο δικηγόρος της.

Ο δικηγόρος της, είπε, ότι της επιβλήθηκαν «εξαιρετικά επαχθείς συνθήκες περιορισμού» για να «αποφεύχθούν οι καταστροφικές συνέπειες της αμέλειας» που οδήγησαν στην αυτοκτονία του Επστάιν το 2019.

Μάλιστα ζήτησε να καταθέσει ο διευθυντής των φυλακών, για να ενημερώσει τον δικαστή, σχετικά με τις συνθήκες κράτησης.

Να ελευθερωθεί…

Οι καταγγελίες φαίνεται να συμπίπτουν, για άλλη μια φορά, ξαναζητείται  η αποφυλάκιση με εγγύηση, αφού η πρώτη είχε αντιμετωπιστεί αρνητικά τον Ιούλιο.

Να «ελευθερωθεί» και αυτή, στο όνομα του εκδημοκρατισμού της κοινωνίας.

Εξάλλου τα μικρά παιδιά μπορεί και να «βρωμάνε», αλλά αυτοί να μην χάσουν κιλά.