joe biden

Όταν ρωτήθηκε αν ο ιός έχει βλάψει την προεκλογική του εκστρατεία, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν υπερηφανεύθηκε: “με βάση τα δημοσκοπικά στοιχεία, με βοήθησε”!

ebooks grecobooks

Στη συνέχεια, επιτέθηκε στον Πρόεδρο Trump, λέγοντας ότι «όσο περισσότερο μιλάει, τόσο περισσότερο αυξάνονται τα ποσοστά μου». “Δεν κάνω πλάκα”, τόνισε κυνικά.

Φανταστείτε να είχε μιλήσει έτσι ο Πρόεδρος Τραμπ. Τα μέσα ενημέρωσης των Δημοκρατικών και του Τζωρτζ Σόρος θα τον “‘έθαβαν” επί εβδομάδες.

Ο ηλιωμένος διαλεχτός του Τζώρτζ Σόρος και του “μεγαλοεμβολιαστή” Μπιλ Γκέιτς εμφανίζεται συχνά να έχει δυσκολίες στην έκφραση, πράγμα που γεννά ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας του και σκεπτικισμό για την επιλογή που έκαναν αυτοί που την έκαναν να τον προωθήσουν ως υποψήφιο των Δημοκρατικών για τις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ:

Πρόσφατα μπέρδεψε το κανάλι στο οποίο μιλούσε, το ABC με το NBC. Μάλιστα στην συνέντευξη που είπε πως τα νούμερά του ανέβηκαν με τον κορονοϊό, δυσκολεύτηκε πολύ να διακρίνει τον αριθμό 13 από τον αριθμό 3…