george soros

Μια ΜΚΟ που χρηματοδοτείταια από τον Τζωρτζ Σόρος, το Brennan Center of Justice, απέστειλε επιστολή στους Κυβερνήτες των πενήντα Πολιτειών των ΗΠΑ, προτρέποντάς τους να αναλάβουν δράση για να «απελευθερώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους κρατούμενους από τις φυλακές» με πρόφαση την πανδημία του κορονοϊού.

ebooks grecobooks

Στην σοκαριστική επιστολή αναφέρεται:

“Στην ιδανική περίπτωση, οι άνθρωποι που είναι μεγαλύτεροι, ασθενείς ή πλησιάζουν στο τέλος των όρων φυλάκισής τους θα μπορούσαν να μετατρέψουν τις ποινές τους σε χρόνο υπηρεσίας και να απελευθερωθούν εντελώς. Σας παροτρύνουμε να παραχωρήσετε την ευρύτερη ανακούφιση στη μεγαλύτερη ομάδα ανθρώπων, αλλά αν αυτό αποδειχθεί ανέφικτο, σας παροτρύνουμε να εξετάσετε την ανακούφιση από την ευσπλαχνία με άλλες μορφές, όπως οι αναβολές, οι οποίες αναστέλλουν προσωρινά μια ποινή ή την υπό όρους χάρη”.

grecobooks -50%

Η Εφημερίδα New York Post ανέφερε ότι χιλιάδες πολιτειακοί και ομοσπονδιακοί κρατούμενοι χρησιμοποιούν την πρόφαση του κορονοϊού για να πιέσουν για πρόωρη απελευθέρωση, με τους δικηγόρους τους να επικαλούνται υποκείμενα νοσήματα.

“Όλοι, από δολοφόνους, εμπόρους ναρκωτικών και μέλη συμμοριών, σε μαφιόζους, απατεώνες και βιαστές τα δίνουν όλα για όλα για να βγουν από την στενή”, ανέφερε η New York Post.