Ήδη από τη στιγμή που βάπτιζαν την “COVID-19” και ιδιαίτερα μετά την επιβολή πρωτοφανών περιορισμών στην ζωή, την ελευθερία και την επιδίωξη της αυτοπραγμάτωσης, πολλοί ήταν αυτοί που είδαν εκτός από το τυρί και την φάκα. Και με κάθε εβδομάδα που περνούσε, η μυρωδιά του τυριού που σάπιζε γινόταν και χειρότερη.

Μια αυξανόμενη πλειψηφία απλών πολιτών και παγκοσμίου φήμης ιατρικών και επιστημονικών εμπειρογνωμόνων θέτει ερωτήματα σχετικά με ζητήματα που εκτείνονται από την προέλευση του Νέου Κορονοϊού 2019, την πραγματική του επικινδυνότητα, έως την δικαιολόγηση των επ’ άπειρον εγκλεισμών και της ευθανασίας στην οικονομία – ειδικά σε περιπτώσεις όπως η Ελλάς, όπου ο Πρωθυπουργός μεθοδεύει την οικονομική διάλυση των μαντρωμένων πολιτών του, έρμαιων σε έναν εμετό παραπληροφόρησης και τρομοκρατίας από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ο ίδιος επιδοτεί κατά εκατομμύρια με κρατικό χρήμα.

Τα mainstream μέσα ενημέρωσης έχουν δείξει ότι είναι έτοιμα από καιρό να εξαπολύσουν επιθέσεις εναντίον οποιουδήποτε και ιδίως όσων “δεν συμμορφώνονται”.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είμαστε αδιάφοροι για την ασθένεια και τους θανάτους που σχετίζονται με την COVID-19 για να αναγνωρίσουμε ότι ισχυρές, αλλά αφανείς ατζέντες εκτυλίσσονται πίσω από την απειλή μιας πανδημίας που δεν θα έρθει ποτέ.

Ο πίνακας του Σατανά έγινε ευρύτερα γνωστός από την φωτογραφία εμπρός του που έβγαλε η “ιέρεια του αίματος” Μαρίνα Αμπράμοβιτς και ο τρισεκατομμυριούχος Γιάκομπ Ρότσιλντ. Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς είναι η πρωταγωνίστρια διαφημιστικών της εταιρείας που ίδρυσε ο Μπιλ Γκέιτς, Microsoft. Αναφέρθηκε πως διοργανώνει συχνά βραδιές “Spirit Cooking” (Πνευματικής Μαγειρικής ή Μαγειρικής των Πνευμάτων), με επιφανείς προσκεκλημένους, όπως οι προσωπάρχες του Ομπάμα και των Κλίντον, αδελφοί Ποντέστα.

Οι πολίτες αναγνωρίζουν το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις, οι αξιωματούχοι και οι δημόσιες προσωπικότητες που αγκαλιάζουν τις δρακόντειες παρεμβάσεις, όπως τα πιστοποιητικά ανοσίας, τα μικροτσίπ, τον αναγκαστικό εμβολιασμό και την απομάκρυνση παιδιών από τα σπίτια και τους γονιούς τους, χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την υπεράσπιση των κυριαρχικών και ανθρωπίνων μας δικαιωμάτων.

Ενώ το γενικό κλείδωμα των ανθρώπων και η ευθανασία της οικονομίας με πρόσχημα την υγειονομικά μικρή επικινδυνότητα του Νέου Κορονοϊού 2019 είναι κατακλυσμός για την εθνική μας κοινωνία και οικονομία, είναι ταυτόχρονα μια ευκαιρία για τον Μπιλ Γκέιτς, τον Τζωρτζ Σόρος και την δισεκατομμυριούχο αδελφότητά τους που την κάνουν κουμάντο πέντε οικογένειες…

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.