Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12:00, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών, θα λάβει χώρα η ομιλία του Ιωάννη Νασιούλα με τίτλο “Η επόμενη μέρα για την Μακεδονία – Νομικές και πολιτικές πτυχές της Συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ”. Η εκδήλωση αποτελεί τον δεύτερο σταθμό της εμβληματικής “Πρωτοβουλίας για την Μακεδονία“, που ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Πυρήνας του αυτοδιοικητικού μου προγράμματος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης είναι η ενεργητική υπεράσπιση της επιστημονικής και εθνικής αλήθειας ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι μόνο ελληνική. Οι μόνοι Μακεδόνες είναι Έλληνες. Τα σύνορα της Μακεδονίας τελειώνουν εκεί όπου τελειώνουν τα σύνορα της Ελλάδος. Δεν θα εφαρμόσω την κατάπτυστη και προδοτική συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ, ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Δημοτικός Σύμβουλος ή από άλλη επίσημη θέση», τονίζει ο Γιάννης Νασιούλας και συνεχίζει: «Στον αγώνα αυτό ο λαός είναι ενωμένος και απέναντί του είναι η πουλημένη εξουσία και οι ξένοι. Εμείς, από τον νέο Δήμο Θεσσαλονίκης, αξιοποιώντας την μητροπολιτική διάσταση της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, θα κινηθούμε δυναμικά ενάντια στην εθνική μειοδοσία, που απαξιώνει την λαϊκή φωνή. Είπα και θα το κάνω πράξη: «Κίνηση για την Μακεδονία – Κίνηση παντού».

«Δεν ανέχομαι να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου», συνεχίζει ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. «Με λυπεί που συνυποψήφιοί μου σιωπούν. Φόβος ή συμφέρον; Αδιάφορο. Η Θεσσαλονίκη πρέπει να βγει μπροστά για την Μακεδονία. Δεν χωρούν υπεκφυγές. Τελεία και παύλα».

Μεγάλη και η κινητοποίηση στην πόλη των Γρεβενών για την ομιλία Νασιούλα, όπου αναμένεται να καταφθάσουν δεκάδες αυτοκίνητα από τις όμορες περιοχές και την Θεσσαλονίκη. Στα καταστήματα της πόλης έχουν αναρτηθεί αφίσες της εκδήλωσης, ενώ ήδη πλήθος προσωπικοτήτων έχουν απαντήσει θετικά στις προσκλήσεις και θα παρευρεθούν στην επιστημονική και ενημερωτική εκδήλωση, στην οποία η είσοδος είναι ελεύθερη και δωρεάν.

Originally posted 2019-02-08 12:40:03.