Τι έκαναν το 2000 οι σημερινοί πενηντάρηδες, εξηντάρηδες, εβδομηντάρηδες; Άλλοι ποντάριζαν τις οικονομίες τους στα καζινόχαρτα του Σιμήτη, άλλοι σκόρπαγαν στα μπουζούκια την Ευρωπαϊκή επιχορήγηση, άλλοι σπίτωναν τις παράνομες σχέσεις τους, άλλοι είχαν το NITRO μαζί με τα αδελφάκια του, MAX, ΚΛΙΚ, STATUS, για Βίβλο συμπεριφοράς με τον Άγιο Βασίλη να διοργανώνει παρτούζες στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού και τις χίλιες φυλές της Αθήνας, να ψάχνουν την σεξουαλική τους ταυτότητα, άλλοι τραβούσαν διακοποδάνεια για να πάνε Σεϋχέλλες, άλλοι φρόντιζαν κάθε μέλος της οικογένειας να αποκτήσει και ένα αμάξι και άλλοι χρεοκοπούσαν και τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό και διέλυαν τις οικογένειες τους, και όλοι μαζί προσκυνούσαν τον εκσυγχρονισμό, το Λαμπρακιστάν, τον Σημιτισμό.

Κανείς δε πρόσεχε ότι το 2000 ήταν η χρονιά ορόσημο και ανεπιστρεπτί μάλιστα προς μια Ελλάδα που σε λίγα χρόνια θα πτώχευε οικονομικά και έμπαινε στην πορεία να πτωχεύσει δημογραφικά και από Έλληνες.

Δεν υπήρχαν social media, Facebook, Instagram, twitter, και όσοι είχαν σύνδεση με το διαδίκτυο ζούσαν κάτω απο ψευδώνυμα στο Icq είτε στο Irc. Ο καπιταλισμός των δανεικών είχε συνεπάρει τους Ιθαγενείς, άνδρες και γυναίκες και γέμιζε τα μεσημεριανάδικα μπουζουξίδικα. Την ίδια ώρα που έκαναν γιάγμα της χαρτοπετσέτες οι Έλληνες έκαναν γιάγμα και το μέλλον τους. Οι ρουβίτσες έστηναν το δημογραφικό Κούγκι του Ελληνισμού.

Τον Ιούλιο του 2020 μια μεγάλη μελέτη χρηματοδοτούμενη από το ίδρυμα Bill & Melinda Gates, σε συνεργασία με τον ΟΗΕ και μια σειρά Αμερικανικών πανεπιστημίων, εξέδωσε μια μελέτη με τις δημογραφικές προβολές και εξελίξεις του πληθυσμού του πλανήτη ως το 2100.

Το 2017 η Ελλάδα έφτασε στο μέγιστο του πληθυσμού της. Το σαράκι της υπογεννητικότητας είχε ήδη δράσει. Σε τέτοιο βαθμό που στην μελέτη του ΟΗΕ αφαιρέθηκε σαν χώρα για να μπορέσουν να βαθμονομήσουν σωστά τις προβλέψεις!!

Για την Ελλάδα η πρόβλεψη του πληθυσμού της το 2100 είναι 4.730 χιλιάδες κάτοικοι στην χειρότερη και στην καλύτερη 5.480 χιλιάδες.

Η Τουρκία πάλι που θα φτάσει στο μέγιστο του πληθυσμού της 120.510 χιλιάδες το 2068, θα κυμανθεί στο χειρότερο της από 86.000 χιλιάδες με το καλύτερο σενάριο τα 127.000 χιλιάδες κατοίκους.

Αν παρακολουθήσει κάποιος τα video του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, κεντρική σημαία δεν έχουν των ΗΠΑ. Βασικά η σημαία των ΗΠΑ λείπει από τα video που αφορούν το μέλλον του πλανήτη. Κεντρική σημαία έχει την Τουρκική. Στην μελέτη αυτή η Τουρκία απο 17η δύναμη που είναι σήμερα θα ανέλθει το 2030 στην 13η θέση, το 2050 στην 9η θέση και το 2100 θα είναι στην ενδεκάδα.

Και αν νομίζεται ότι αυτά είναι τα χειρότερα, κάνετε λάθος.

Μια μελέτη των κυρίων Κοτζαμάνη καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και της κυρίας Κωστάκη του Πανεπιστημίου Αθηνών, και που δόθηκε στην δημοσιότητα πριν λίγες μέρες και αφορά το κατα πόσο οι αλλοδαποί έχουν συμβάλει στην διατήρηση του πληθυσμού της Ελλάδας αποκαλύπτει πως απο το 1.7% του 2001, το Μουσουλμανικό στοιχείο έχει φτάσει επίσημα με 940.000 αλλοδαπούς στο 8,4% το 2020.

Στην μελέτη αναφέρει:

1. αν από τις απολυτές τιμές περάσουμε στις σχετικές (γεννήσεις & θάνατοι επί 1000 κάτοικων), οι διαφορές αποτυπώνονται και στους Αδρούς Δείκτες καθώς ο Δείκτης Γεννητικότητας των αλλοδαπών είναι υπερδιπλάσιος αυτού των Ελλήνων, ενώ ο Δείκτης Θνησιμότητάς τους είναι 4 – 5 φορές μικρότερος

2. Οι αλλοδαποί, (υπολογίζονται στις 800 – 940 χιλιάδες ο πληθυσμός τους) αποτελούν το 7,4 έως 8,4% (μέγιστο/ελάχιστο) του συνολικού πληθυσμού της χώρας μας και είναι κατά μια δεκαετία νεότεροι από τους Έλληνες με τη μέση ηλικία τους να κυμαίνεται από 32 έως 34 έτη έναντι 43 έως 46 έτη των Ελλήνων.

3. Ενώ ο κύριος όγκος των αλλοδαπών είναι άνδρες, με το 15% του αριθμού να είναι γυναίκες, έχουν καταφέρει να δίνουν το 15% των ετήσιων γεννήσεων από όσες λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα. Δηλαδή στα 2 περίπου εκατομμύρια Ελληνίδων που είναι σε γόνιμη αναπαραγωγική ηλικία, το 8% (160.000 αλλοδαπές) δίνει το 15% από το σύνολο γεννήσεων.

Και στην μελέτη δίνονται τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Γιατί ανεπίσημα το Μουσουλμανικό στοιχείο στην Ελλάδα φτάνει να είναι το 20% με 25%. Δηλαδή ένα τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού σε αυτή την χώρα, μη αφομοιώσιμο, αναπτύσσει παράλληλα με την Ελληνική κοινωνία, την δική του, Οικονομία, Κοινωνία και Πολιτική. Αν αυτό δεν είναι πραγματική σιωπηλή και υπόγεια απειλή για την επιβίωση του Έλληνα και της Ελληνίδας και των παιδιών της, ποιό είναι;

Το πόσο μπλεγμένα τα έχει ο Έλληνας στο μυαλό του φαίνεται από την έρευνα που έδωσε πριν λίγο καιρό η διαΝΕΟσις: Η μεγαλύτερη απειλή που αναγνωρίζουν οι Έλληνες για τη χώρα μας είναι το «δημογραφικό», με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την οικονομική κατάσταση να ακολουθούν. Είναι ενδιαφέρον ότι το 2022, ένα 9% θεωρούν πρώτη απειλή «τη μετανάστευση», από 21,7% που πίστευαν το ίδιο το 2019. Δηλαδή το Δημογραφικό στην Ελλάδα, όπως και τόσα άλλα είναι αποσυνδεδεμένο από το Εθνικό και το Μεταναστευτικό.

Η αντικατάσταση πληθυσμού αποτελεί ένα σχέδιο σε εφαρμογή εδώ και χρόνια στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δε το λένε έτσι. Το λένε μπόλιασμα μεταναστευτικό. Από την φυσική ιστορία γνωρίζουμε ότι το μπόλιασμα στα δένδρα οδηγεί στο να φτιάχνουν καινούργιους συνδυασμούς καρπών. Στην περίπτωση μας, θεωρητικά για την εκφυλισμένη μεταπρατική Ελληνική Αστική τάξη φτηνά εργατικά χέρια και συμπίεση των μισθών των Ελλήνων, θεωρητικά για την Αριστερά του Δικαιωματισμού πολιτικές συμμαχίες ανατροπής, θεωρητικά για την νεοφιλελέ Δεξιά εξυπηρέτηση των μηχανισμών της Ε.Ε. και του Σόρος και προοδευτισμός της Πολιτικής Ορθότητας, αλλά κανείς τους δε βάζει στο μυαλό ότι το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό και για τους μεν και για τους δε, γιατί νομίζουν ότι δε θα το ζήσουν.

Οι καιροί ου μενετοί.

Originally posted 2022-05-27 12:00:11.