
Υπάρχουν τουλάχιστον 21.000 νεκροί στους Εκλογικούς Καταλόγους της πολιτείας της Πενσυλβανίας, σύμφωνα με τροποποιημένη αγωγή που κατατέθηκε την Πέμπτη.
Μια αγωγή που κατατέθηκε από το Νομικό Ίδρυμα Δημοσίου Συμφέροντος (PILF) ισχυρίζεται ότι υπάρχουν τουλάχιστον 21.000 νεκροί στους ψηφοφόρους της Πενσυλβανίας. Η αγωγή ισχυρίζεται ότι η Πενσυλβάνια απέτυχε να «διατηρήσει εύλογα» τα αρχεία καταχώρησης ψηφοφόρων, σύμφωνα με την ομοσπονδιακή και πολιτειακή νομοθεσία εγκαίρως για τις προεδρικές εκλογές του 2020.
«Από τις 7 Οκτωβρίου 2020, τουλάχιστον 9.212 καταχωρίζοντες έχουν πεθάνει εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια, τουλάχιστον 1.990 καταχωρίζοντες έχουν πεθάνει εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια και τουλάχιστον 197 καταχωρίζοντες έχουν πεθάνει εδώ τουλάχιστον είκοσι χρόνια», αναφέρει η καταγγελία.
Η Πενσυλβανία άφησε ακόμη τα ονόματα περισσότερων από 21.000 νεκρών ατόμων στα ψηφοδέλτια λιγότερο από ένα μήνα πριν από τις Προεδρικές Εκλογές.
Σύμφωνα με την αγωγή, περίπου το 92 τοις εκατό των 21.000 νεκρών στους ψηφοφόρους της Πενσυλβανίας πέθαναν κάποια ημερομηνία πριν τον Οκτώβριο του 2019.
«Αυτή η υπόθεση αφορά τη διασφάλιση ότι οι αποθανόντες καταχωρίσμένοι δεν λαμβάνουν ψηφοδέλτια», δήλωσε ο πρόεδρος της PILF J. Christian Adams σε δήλωση. Πρόκειται για ακόμη ένα ηχηρό επεισόδιο στην μεγαλύτερη εκλογική απάτη που έλαβε χώρα ποτέ στις ΗΠΑ.
Και συνέχισε:
Τον Μάιο, αξιωματούχοι των εκλογών της Πενσυλβανίας παραδέχτηκαν ότι έχουν αποσταλεί διπλά ψηφοδέλτια στους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους. Ομοίως, η Judicial Watch μήνυσε την Πενσυλβανία για φερόμενη συμμετοχή 800.000 ανενεργών ψηφοφόρων στις πολιτειακές εκλογές τους.
Η δικαστική διερεύνηση αναμένεται να μετατοπίσει την ανακήρυξη επίσημου νικητή των εκλογών στις ΗΠΑ στον Δεκέμβριο του 2020