Στις 26 Νοεμβρίου θα λάβει χώρα η μεγάλη πολιτική και πολιτιστική εκδήλωση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, από τις 18:30 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η εκδήλωση αποτελεί την κορύφωση της επετείου των εκατό ετών από την Οκτωβριανή Επανάσταση με την οποία δημιουργήθηκε η Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος κύριος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στην σχετική του ανακοίνωση, το Κομμουνιστικό Κόμμα τονίζει: «Σας καλούμε να γιορτάσουμε μαζί το έπος που ενέπνευσε την εργατική τάξη και τους λαούς σε όλον τον κόσμο. Τη μεγάλη εποποιία που απέδειξε ότι ο καπιταλισμός ούτε αιώνιος είναι, ούτε ανίκητος. Ότι μπορεί να οικοδομηθεί μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Με κατακτήσεις που διαμορφώνουν μια ζωή ανώτερου επιπέδου, άπιαστο όνειρο για τον καπιταλισμό”. Επιμένοντας πως ο σοσιαλισμός δεν είναι ουτοπία, αλλά ρεαλιστική προοπτική και αναγκαίος για την δίκαιη ανάπτυξη, η ηγεσία και η βάση του ΚΚΕ προτείνουν την εργατική και λαϊκή διακυβέρνηση ως αντίπαλο πολιτικό πρόταγμα στις υφιστάμενες εκδοχές του καπιταλισμού.

 

 

 

 

Οι φίλοι και τα μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος μπορούν να βρουν πληροφορίες για την δωρεάν μετακίνησή τους από και προς το χώρο της εκδήλωσης από τον ιστότοπο www.kke.gr.