Μερικές φορές, ξεχνούμε ότι οι άνθρωποι δεν είναι εξοικειωμένοι με θέματα όπως το Βαθύ Κράτος (Deep State), το Αδρενοχρώμιο (Adrenochrom) και ο Σατανισμός. Επίσης, το ζήτημα ότι η εμπορία παιδιών και η εμπορία ανθρώπων συνδέεται βαθιά με αυτά και είναι πιο διαδεδομένες από ό, τι μπορούμε να φανταστούμε, είναι πολύ ανησυχητικό. Το Αδρενοχρώμιο μπορεί να περιγραφεί ως το “Ναρκωτικό της Ελίτ”, επειδή μόνον βαθύπλουτοι αντέχουν οικονομικά να το αποκτήσουν.

Η χρήση του Αδρενοχρωμίου αναφέρεται ότι προσφέρει έντονη διέγερση και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η ουσία είναι τόσο δημοφιλής στο Χόλυγουντ, με τις διασημότητες που δεν φαίνεται να γερνούν καθόλου.

Πώς εξάγεται…

Ο τρόπος με τον οποίο εξάγεται το Adrenochrome είναι φρικτός το λιγότερο και περιλαμβάνει βασανιστήρια παιδιών με τρόπους που δεν μπορούμε να φανταστούμε – και πιθανώς δεν πρέπει να φανταστούμε για τη δική μας ψυχική ευστάθεια.

Ο πόλεμος του καλού και του κακού συμβαίνει τώρα…

Ανέκαθεν διεξαγόταν ένας πνευματικός πόλεμος μεταξύ των ουράνιων δυνάμεων του καλού και του κακού. Κάποιοι είναι εδώ για να καταστρέψουν την ανθρωπότητα και να προωθήσουν τη σατανική ατζέντα τους το συντομότερο δυνατόν.

Οι πρόσφατες φήμες είναι ότι ο Ντόναλντ Τραμπ πολεμά το Βαθύ Κράτος και επί του παρόντος ασχολείται με την ανάπτυξη του στρατού σε μυστική επιχείρηση για να αποδιαρθώσει την καμπάλ και τη σατανική ατζέντα της έχουν τεράστια απήχηση στις ΗΠΑ και διεθνώς.

Στηρίξτε μας με μια δωρεά

Originally posted 2020-11-11 22:47:33.