Πολιτική σύμπραξη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται αυτό το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 20:00, στο Hyatt Regency Thessaloniki (αίθουσα Ballroom 3).

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Εφημερίδας ΑΡΙΣΤΕΙΑ, ο Ιωάννης Νασιούλας, που ανακοίνωσε ήδη την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023, θα παρουσιάσει την σύμπραξη με ακόμα ένα πολιτικό κόμμα με ισχυρά ερείσματα στην βόρειο Ελλάδα, που μάλιστα διεκδικεί την είσοδό του στην Ευρωβουλή.

Και στήριξη Μπογδάνου

Είχε προηγηθεί η στήριξη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην υποψηφιότητα Νασιούλα, με τον ίδιο τον επικεφαλής του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ να παρευρίσκεται και να απευθύνει χαιρετισμό στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας Νασιούλα στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”.

Διακομματικός και ανεξάρτητος

Ξεδιπλώνεται, έτσι, η στρατηγική Νασιούλα για μια υποψηφιότητα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης με διακομματική στήριξη και ανεξάρτητη από κομματικά χρίσματα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται και νέα εκδήλωση – αυτή την φορά στην καρδιά της Θεσσαλονίκης – με τον Ιωάννη Νασιούλα να ανακοινώνει νέα πολιτική σύμπραξη για τον Δήμο με πολιτικό κόμμα, τον Μάρτιο.