Τον Μάρτιο του 2020, ο «πιο ισχυρός γιατρός του κόσμου» (Politico), ο στρατηγιστής της πανδημίας και μεγάλος δωρητής του ΠΟΥ, Μπιλ Γκέιτς, ανακοίνωσε ότι η πανδημία του κορωνοϊού «μπορεί να τερματιστεί» μόνο με «εμβολιασμό σχεδόν ολόκληρου του κόσμου» και “με την εισαγωγή ψηφιακών πιστοποιητικών ανοσίας”. 

Εκείνη την εποχή, ο Γκέιτς πίστευε επίσης ότι η παγκόσμια εξάπλωση του κορωνοϊού θα μπορούσε να περιοριστεί σε «λιγότερο από το ένα τοις εκατό» του πληθυσμού, επιβάλλοντας lockdown και «ιχνηλάτηση επαφών».

Όλες οι προβλέψεις και οι συστάσεις του Μπιλ Γκέιτς αποδείχθηκαν λανθασμένες (και άκρως καταστροφικές), αλλά είναι προφανές ότι οι εθνικές κυβερνήσεις συνεχίζουν να ακολουθούν και να επιβάλλουν αυτήν τη στρατηγική ανεξάρτητα. Οι πλασιέ των εμβολίων θησαυρίζουν, ενόσω ο κορονοϊός πεθαίνει.

Ο Μπιλ Γκέιτς και οι “απόστολοί” του. Λείπει ο Νόβακ Τζόκοβιτς…

Ενώ οι διεθνείς βιομηχανικές συνεργασίες που χρηματοδοτούνται από δισεκατομμυριούχους όπως το ID2020 και το «Good Health Pass ” Σχεδιάζουν την εισαγωγή διασυνοριακών ψηφιακών βιομετρικών συστημάτων ταυτότητας.

Εν τω μεταξύ, έχει γίνει ευρέως αποδεκτό ότι ο νέος κοροναϊός σχεδιάστηκε σχεδόν σίγουρα ως μέρος της ιολογικής έρευνας διπλής χρήσης (ΗΠΑ-Κινεζικής), ένα σενάριο που συνάδει είτε με τυχαία διαρροή εργαστηρίου (στη Γουχάν ή τις ΗΠΑ), είτε με εσκεμμένη απελευθέρωση (παρόμοια με τα γράμματα άνθρακα του 2001, που έχουν ήδη συνδεθεί με τον Covid). Η εκτιμώμενη παγκόσμια θνησιμότητα από πανδημία ανέρχεται επί του παρόντος σε σχεδόν 20 εκατομμύρια άτομα, επηρεάζοντας κυρίως τους ηλικιωμένους και τα άτομα με μεταβολικές διαταραχές.

Κίνα

Η Κίνα έχει γίνει πλέον η μόνη χώρα στον κόσμο που εξακολουθεί να ακολουθεί μια πολιτική «μηδενικού Covid». Το κάνει με τεράστιο κόστος, κλείνοντας ολόκληρες μεγαλουπόλεις με τις πρώτες επιβεβαιωμένες μολύνσεις, μεταφέροντας δεκάδες χιλιάδες ή ακόμα και εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες σε αυτοσχέδιους καταυλισμούς καραντίνας και εκτελώντας μια μεγάλης κλίμακας, ολοκληρωμένο έλεγχο πληθυσμού με κωδικό QR Σύστημα.

Σε αυτό το σημείο, φαίνεται ότι η «παραδοχή της ήττας» στη μάχη κατά του ιού θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη απειλή για την κινεζική κυβέρνηση από τον ίδιο τον ιό (ειδικά από την εμφάνιση του όμικρον). Δεν είναι πραγματικά σαφές ποιο είναι το κινεζικό τελικό παιχνίδι, αλλά ο αντίκτυπος στο παγκόσμιο εμπόριο μπορεί να είναι πολύ σημαντικός.

Για να ρίξετε μια ματιά πίσω από την κουρτίνα της επίσημης κρατικής προπαγάνδας, δείτε το εντυπωσιακό κανάλι βίντεο Twitter του «Songpinganq» (16+, περιλαμβάνει μερικά ανησυχητικά πλάνα).

Ρωσία

Το ρωσικό κοινοβούλιο βρίσκεται στη διαδικασία ψήφισης ομοσπονδιακού νόμου για την εφαρμογή ενός εθνικού συστήματος «πιστοποιητικού εμβολιασμού» με κωδικό QR, αλλά έχει επανειλημμένα αναβάλει την υιοθέτηση του νόμου λόγω της «έντονης δημόσιας αντίθεσης» και των «νέων προκλήσεων» που θέτει η omicron.

Μετά την Ινδία, η Ρωσία έχει γίνει η δεύτερη χώρα στον κόσμο που φθάνει σε συνολική υπερβολική πανδημική θνησιμότητα 1 εκατομμυρίου θανάτων (περίπου 30% σε σύγκριση με τη φυσιολογική θνησιμότητα δύο ετών και περίπου 0,7% του συνολικού πληθυσμού· η διάμεση ηλικία ο θάνατος είναι περίπου 73 χρόνια, δηλαδή κοντά στο προσδόκιμο ζωής). Το συνολικό ποσοστό μόλυνσης στη Ρωσία είναι πιθανότατα κοντά στο 80% μέχρι τώρα.

Για να δείτε την οπτική των εμπιστευτικών πληροφοριών σχετικά με τις εξελίξεις που σχετίζονται με τον κορωνοϊό στη Ρωσία, δείτε τη δευτερεύουσα στοίβα του «Edward Slavsquat» , πρώην συντάκτη στο κρατικό διεθνές δίκτυο ειδήσεων Russia Today (RT).

Σουηδία

Η Σουηδία έχει δείξει ότι, για τις περισσότερες χώρες, η καλύτερη προσέγγιση για την πανδημία με επίκεντρο τον ασθενή, χωρίς lockdown . Η Σουηδία έχει υποστεί υπερβολική θνησιμότητα περίπου 12%, η οποία είναι παρόμοια ή χαμηλότερη από ό,τι σε συγκρίσιμες δημογραφικά χώρες, όπως η Γερμανία (10%), η Ελβετία (16%), η Αυστρία (19%) και η Ολλανδία (19%).

Ωστόσο, η σουηδική κυβέρνηση χρησιμοποίησε επίσης την πανδημία για να παραχωρήσει στον εαυτό της εκτεταμένες «εξουσίες έκτακτης ανάγκης» και, ενάντια σε όλα τα επιδημιολογικά στοιχεία, άρχισε πρόσφατα να επιβάλλει «διαβατήρια εμβολίων» για αρκετούς δημόσιους χώρους και εκδηλώσεις, αποκλείοντας τόσο τα άτομα που έχουν αναρρώσει όσο και τα άτομα που έχουν δοκιμαστεί. .

Για να αποκτήσετε μια οπτική των εσωτερικών πληροφοριών σχετικά με τις εξελίξεις στη Σουηδία, δείτε το τέλος της μοναδικής προσέγγισης της Σουηδίας; , γραμμένο από Γερμανό ομογενή που ζει εκεί από το 2003.

Ισραήλ

Στο Ισραήλ, η κριτική των εθνικών εντολών εμβολιασμού και ενίσχυτικών δόσεων απεικονίζεται όλο και περισσότερο ως «έγκλημα εθνικής ασφάλειας» τόσο από την κυβέρνηση όσο και από μέρη των μέσων ενημέρωσης (δείτε αυτό το νήμα από έναν Ισραηλινό δικηγόρο και κορυφαίο ακτιβιστή για τα πολιτικά δικαιώματα). Από την άλλη πλευρά, ανώτερα στελέχη της ιατρικής έχουν αρχίσει να ζητούν δημόσια από την κυβέρνηση να σταματήσει τις κατασταλτικές της πολιτικές.

Για παράδειγμα, ο διευθυντής του μεγαλύτερου ισραηλινού νοσοκομείου είπε στην κυβέρνηση να σταματήσει τα «παράφρονα τεστ και την πολιτική της καραντίνας» , καθώς η Omicron δεν αποτελούσε πλέον σημαντική πρόκληση για τα νοσοκομεία. Μια ανοιχτή επιστολή του καθηγητή του πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ, Ehud Qimron, που ασκεί έντονη κριτική στις αντιεπιστημονικές και απάνθρωπες πολιτικές πανδημίας, έχει ήδη διαβαστεί από περισσότερους από 5 εκατομμύρια ανθρώπους σε 16 γλώσσες.

Τον Οκτώβριο, το Ισραήλ ήταν η πρώτη χώρα που «απενεργοποίησε» τα «διαβατήρια εμβολίων» ενός εκατομμυρίου πολιτών χωρίς «ενισχυτική ένεση», μια πολιτική που έκτοτε αντιγράφηκε από πολλές άλλες χώρες.

Ηνωμένες Πολιτείες

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το ζήτημα των «υποχρεωτικών εμβολίων» και των «διαβατηρίων εμβολίων» έφτασε τώρα στο Ανώτατο Δικαστήριο. Η τρέχουσα κυβέρνηση των ΗΠΑ εξέδωσε αρχικά πέντε διαφορετικές εντολές εμβολίων: για εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, επιχειρήσεις με περισσότερους από 100 υπαλλήλους, ομοσπονδιακούς εργολάβους, ομοσπονδιακούς υπαλλήλους και στρατό.

Σε δύο πρόσφατες αποφάσεις , το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ μπλόκαρε την ομοσπονδιακή εντολή “εμβόλιο ή δοκιμή” για επιχειρήσεις με περισσότερους από 100 υπαλλήλους (εντολή OSHA), αλλά ενέκρινε μια εντολή για τους περισσότερους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας (εντολή CMS).

Σχετικά με την επιχειρηματική εντολή του OSHA, το Ανώτατο Δικαστήριο υποστήριξε ότι ήταν μια «σημαντική καταπάτηση της ζωής – και της υγείας – ενός τεράστιου αριθμού εργαζομένων» που «δεν μπορεί να αναιρεθεί στο τέλος της εργάσιμης ημέρας» και ότι ο Covid θα έπρεπε να θεωρείται ως ένας «καθημερινός κίνδυνος» παρόμοιος με «οποιοσδήποτε αριθμός μεταδοτικών ασθενειών» και όχι ως «κίνδυνος που σχετίζεται με την εργασία ή επαγγελματικός κίνδυνος».

Όσον αφορά την εντολή του εργαζομένου στον τομέα της υγείας CMS, το Ανώτατο Δικαστήριο υποστήριξε (ψευδώς) ότι πρόκειται για τη διασφάλιση ότι «οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης που φροντίζουν τους ασθενείς Medicare και Medicaid προστατεύουν την υγεία και την ασφάλεια των ασθενών τους», παρά το γεγονός ότι τα εμβόλια κατά του Covid να αποτρέψει ή ακόμα και απλώς να μειώσει τη μόλυνση και τη μετάδοση.

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ δεν έχει ακόμη αναθεωρήσει την εντολή του ομοσπονδιακού εργολάβου, αλλά αυτή η εντολή έχει ήδη μπλοκαριστεί από πολλά κατώτερα δικαστήρια και είναι απίθανο να υποστηριχθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο, σύμφωνα με νομικούς εμπειρογνώμονες. Αντίθετα, η εντολή για τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους και τον στρατό δεν έχει ακόμη αμφισβητηθεί με επιτυχία στα δικαστήρια.

Εκτός από τις ομοσπονδιακές εντολές, αρκετές πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης και της Καλιφόρνια, και αρκετές μεγάλες πόλεις, όπως η Βοστώνη, η Φιλαδέλφεια, η Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες, έχουν επιβάλει εκτεταμένες απαιτήσεις εμβολιασμού . Οι ξένοι υπήκοοι αεροπορικών ταξιδιωτών στις ΗΠΑ πρέπει επίσης να είναι «πλήρης εμβολιασμένοι». Ορισμένες μεγάλες αμερικανικές εταιρείες έχουν επίσης ανακοινώσει απαιτήσεις εμβολιασμού, ενώ άλλες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων αεροπορικών εταιρειών, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν μετά από διαμαρτυρίες και αποχωρήσεις εργαζομένων.

Επιπλέον, περισσότερα από 400 κολέγια και πανεπιστήμια απαιτούν εμβόλια ή ακόμα και ενισχυτικά για τους μαθητές να παρακολουθήσουν μαθήματα αυτοπροσώπως, μια πολιτική που μπορεί πραγματικά να περιγραφεί μόνο ως μείζον ιατρικό έγκλημα, δεδομένου του πολύ δυσμενούς προφίλ κινδύνου/οφέλους σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα.

Από την άλλη πλευρά, περισσότερες από 20 πολιτείες των ΗΠΑ – οι περισσότερες από τις οποίες προφανώς κυβερνώνται από το ίδιο πολιτικό κόμμα – έχουν απαγορεύσει οποιαδήποτε χρήση «πιστοποιητικών εμβολιασμού» ( δείτε αυτήν την επισκόπηση ). Νομικοί εμπειρογνώμονες είπαν ότι η πρόσφατη έγκριση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της εντολής του εργαζομένου στον τομέα της υγείας CMS θα αντικαταστήσει πιθανώς τις κρατικές εντολές που μπλοκάρουν τέτοιες εντολές, αλλά ο Κυβερνήτης της Φλόριντα το έχει ήδη αντικρούσει, δηλώνοντας ότι η Φλόριντα «δεν θα επιβάλει» μια ομοσπονδιακή εντολή και δεν θα υπηρετήσει ως «βιοϊατρική αστυνομία» της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Αξίζει να σημειωθεί, ενώ ο FDA ενέκρινε επίσημα το εμβόλιο Pfizer Comirnaty τον Σεπτέμβριο για να επιτρέψει εξαρχής τις εντολές εμβολιασμού, το εγκεκριμένο εμβόλιο δεν είναι στην πραγματικότητα διαθέσιμο στις ΗΠΑ (ή οπουδήποτε αλλού) και οι πολίτες των ΗΠΑ συνεχίζουν να λαμβάνουν τη «χρήση έκτακτης ανάγκης μόνο «εμβόλιο Pfizer χωρίς ουσιαστικά καμία ευθύνη προϊόντος (αλλά τα ίδια συστατικά).

Δείτε επίσης : Στολή στρατιωτικών πληροφοριών «Cloak and Dagger» στο κέντρο της ώθησης διαβατηρίων ψηφιακού εμβολίου των ΗΠΑ ( The Grayzone, Οκτώβριος 2021 )

Μεγάλη Βρετανία

Η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία παραμένει κάπως μπερδεμένη. Η Αγγλία, η Σκωτία και η Ουαλία έχουν εφαρμόσει «πιστοποιητικά εμβολίων» για διάφορους δημόσιους χώρους και έχουν απειλήσει να απολύσουν δεκάδες χιλιάδες μη εμβολιασμένους υπαλλήλους (ανεξάρτητα από το πραγματικό καθεστώς ασυλίας τους). Τον Σεπτέμβριο, η Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ότι θα ενταχθεί στο σύστημα διαβατηρίων εμβολίων της ΕΕ. Από την άλλη πλευρά, ο Βρετανός υπουργός Υγείας υποσχέθηκε πρόσφατα να «απορρίψει τα εγχώρια δελτία Covid» μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Ευρωπαϊκή Ένωση

Τον Δεκέμβριο, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δήλωσε ότι η ΕΕ πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού – παρά το γεγονός ότι η πλήρης έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων εξακολουθεί να εκκρεμεί – και αρκετές χώρες της ΕΕ κινούνται πράγματι προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Αυστρία ήταν η πρώτη χώρα που ανακοίνωσε εντολή εμβολιασμού σε ολόκληρο τον πληθυσμό από τον Φεβρουάριο, αλλά έκτοτε την ανέβαλε λόγω “τεχνικών προβλημάτων”. Ο αυστριακός νόμος προβλέπει υψηλά πρόστιμα , ακόμη και φυλάκιση για άτομα που αρνούνται να εμβολιαστούν.

Η Γερμανία συζητά μια εντολή εμβολιασμού, αλλά το αρχικό χρονοδιάγραμμα έπρεπε να αναβληθεί . Αρκετοί επικριτές της κυβερνητικής πολιτικής, συμπεριλαμβανομένου ενός κορυφαίου  καθηγητή ιολογίας , έχασαν τη δουλειά τους ή ερευνήθηκαν από τη γερμανική αστυνομία. Τα μεγάλα ανεξάρτητα ειδησεογραφικά μέσα ανέστειλαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τα κανάλια βίντεο τους . Τόσο στη Γερμανία όσο και στην Αυστρία, ένας στρατηγός συντονίζει την εθνική πολιτική «ανταπόκρισης στην κρίση» και εμβολιασμού.

Η Ιταλία επέβαλε πρόσφατα μια εντολή εμβολιασμού για άτομα άνω των 50 ετών και ένα «πιστοποιητικό εμβολίου» που ονομάζεται «super green pass» για πολλές καθημερινές δραστηριότητες.

Στη Γαλλία , ο Πρόεδρος Μακρόν ( Νέος ηγέτης του WEF ) ανακοίνωσε ότι θέλει να «τσαντίσει» τους μη εμβολιασμένους πολίτες «περιορίζοντας την πρόσβαση σε βασικές πτυχές της ζωής στη χώρα». Παρά τις «καλύτερες προσπάθειες» του Μακρόν, η Γαλλία αναφέρει επί του παρόντος ένα από τα υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης σε ολόκληρο τον κόσμο – μαζί με την πρωτοπόρο της Pfizer, το Ισραήλ, το μοντέλο μηδενικού Covid στην Αυστραλία και την Ιρλανδία.

Στο Βέλγιο , ο Πρωθυπουργός (επίσης νέος ηγέτης του WEF ) έκανε πρόσφατα μια ανατροπή και ανακοίνωσε ότι εξέταζε επίσης μια εντολή εμβολιασμού.

Στην Ισπανία , τα δικαστήρια έχουν εγκρίνει «πάσο για τον Covid» σε ορισμένες περιοχές και για ορισμένες δραστηριότητες, αλλά τα έχουν αποκλείσει σε άλλες περιοχές ( δείτε αυτήν την επισκόπηση ).

Όλες οι ευρωπαϊκές χώρες βασίζονται στην πλατφόρμα ψηφιακών πιστοποιητικών εμβολίων της ΕΕ , η οποία έχει δημιουργηθεί εδώ και αρκετά χρόνια και η οποία θεωρείται από ορισμένους ως πρόδρομος ενός συστήματος ψηφιακής βιομετρικής ταυτότητας της ΕΕ.

Αυστραλία

Η Αυστραλία έχει επίσης επιβάλει «πιστοποιητικά εμβολίων» και, σε ορισμένες πολιτείες, «κλείδωμα για τους μη εμβολιασμένους» . Επιπλέον, έχουν ενεργοποιηθεί τα περιβόητα αυστραλιανά «στρατόπεδα καραντίνας» . Όλα αυτά τα «μέτρα» είναι φυσικά αναποτελεσματικά και έτσι η πρώην πρωταθλήτρια του «μηδενικού covid» Αυστραλία αναφέρει επί του παρόντος ένα από τα υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης στον κόσμο.

Επιπροσθέτως, η Αυστραλία χορήγησε πρόσφατα, αλλά στη συνέχεια ακύρωσε βίζα εισόδου στον αναρρωμένο, αλλά ανεμβολίαστο τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ τρεις εμβολιασμένοι παίκτες έχουν ήδη αποχωρήσει από το τουρνουά με «προβλήματα στο στήθος» και άλλοι έκτοτε βρέθηκαν θετικοί. Ο Αυστραλός υπουργός Υγείας είναι νέος ηγέτης του WEF και πρώην διευθυντής στρατηγικής του WEF.

Αλλες χώρες

Στον Καναδά , οι πολίτες δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τρένα και αεροπλάνα ή ακόμη και να φεύγουν από τη χώρα χωρίς να έχουν «πλήρη εμβολιαστεί» . Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα , οι πολίτες δεν επιτρέπεται πλέον να εγκαταλείπουν τη χώρα χωρίς να έχουν λάβει «ενισχυτική βολή». Η Κένυα εισήγαγε επίσης εκτεταμένα “πιστοποιητικά εμβολίων” , παρά το πολύ υψηλό ποσοστό μόλυνσης και το πολύ χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού.

Ο κορωνοϊός ως «τρομοκρατική απειλή»;

Προφανώς, καμία από τις πολιτικές που περιγράφονται παραπάνω δεν έχει καμία απολύτως ιατρική ή επιδημιολογική αιτιολόγηση. Αντίθετα, ο κοροναϊός μπορεί να θεωρηθεί ως ένα είδος αόρατης αλλά πανταχού παρούσας «τρομοκρατικής απειλής» , παρόμοια με προηγουμένως υποτιθέμενες «τρομοκρατικές απειλές» , που «απαιτεί» επίμονη κυβερνητική δράση και έλεγχο για την «προστασία του πληθυσμού». Ο στρατηγός της πανδημίας Μπιλ Γκέιτς έχει ήδη προειδοποιήσει για μελλοντικές «τρομοκρατικές επιθέσεις ευλογιάς» και ζήτησε τη δημιουργία μιας «επιχείρησης πανδημίας δισεκατομμυρίων δολαρίων».

Διαμαρτυρίες κατά των εντολών εμβολιασμού και των διαβατηρίων

Πολλές χώρες βλέπουν μερικές από τις μεγαλύτερες διαμαρτυρίες των τελευταίων δεκαετιών κατά των εντολών εμβολιασμού και των διαβατηρίων εμβολιασμού. Στη Γερμανία, για παράδειγμα, πραγματοποιούνται επί του παρόντος περισσότερες από 1.000 εβδομαδιαίες διαμαρτυρίες με συνολικά περίπου 300.000 έως 500.000 συμμετέχοντες. Στη Βουλγαρία, διαδηλωτές προσπάθησαν πρόσφατα να εισβάλουν στο κοινοβούλιο – στην πραγματικότητα, σε αντίθεση με την «Εισβολή στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ» που διεξήχθη από το FBI στις 6 Ιανουαρίου .

Για να λάβετε μια επισκόπηση των συνεχιζόμενων παγκόσμιων διαδηλώσεων, δείτε τα παρακάτω ειδικά κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τη συλλογή βίντεο διάρκειας 5 λεπτών παρακάτω.

Κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης : Banana Media (10 χιλιάδες συνδρομητές). Ανώνυμος Πολίτης (70 χιλιάδες συνδρομητές). Nicole Elisei (50.000 συνδρομητές) Rise Melbourne (30.000 συνδρομητές) Radio Genova (25.000 συνδρομητές); Efrat Fenigson (25 χιλιάδες συνδρομητές).

Δείτε επίσης

Originally posted 2022-01-18 10:56:20.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.