Ο κορυφαίος Ανοσολόγος Δρ Bhakdi εξηγεί πώς και γιατί τα γονιδιακά «εμβόλια» κατά της COVID πυροδοτούν την κατάρρευση της ανοσολογικής άμυνας έναντι μολυσματικών παραγόντων που βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση («κοιμούνται») στο σώμα μας.

Αυτοί περιλαμβάνουν πολλούς ιούς, όπως ο έρπης ζωστήρας, ο ιός Epstein-Barr (λοιμώδης μονοπυρήνωση), οι κυτταρομεγαλοϊοί, τα βακτήρια –ιδιαίτερα η φυματίωση– και τα παράσιτα.

Επιπλέον, τα λεμφοκύτταρα φρουροί μας είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία μας από τους όγκους, επειδή εξοντώνουν γρήγορα τα καρκινικά κύτταρα που εμφανίζονται συνεχώς στο σώμα μας.

Η καταστροφή αυτών των λεμφοκυττάρων φρουρών με τη μεσολάβηση του «εμβολίου» θα έχει καταστροφικές παγκόσμιες συνέπειες. Ασθενείς με επίφοβες «παλιές» λοιμώξεις όπως η φυματίωση και με κακοήθεις όγκους θα κατακλύσουν τα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο.

Originally posted 2022-01-04 15:25:40.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.