3.000 δένδρα δωρίζει στον Δήμο Θεσσαλονίκης ο Ιωάννης Νασιούλας.

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο της πόλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, γνωστοποιεί πως δωρίζει στον κεντρικό δήμο 3.000 δένδρα του είδους ΛΙΓΟΥΣΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ – LIGUSTRUM JAPONICUM.

Όπως αναφέρει ο Ιωάννης Νασιούλας, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο ίδιος, η δωρεά γίνεται “για την πλήρωση των κενών δενδροδόχων, που εκτιμάται πως υπάρχουν στις γειτονιές της πόλης μας”.

Η επιστολή συμπληρώνει: “Η δωρεά γίνεται στην μνήμη της αείμνηστης γιαγιάς μου Μαρίας Νασιούλα, που μου έμαθε να αγαπώ το πράσινο και την ζωή στην φύση”.

Η επιστολή Νασιούλα για την δωρεά των 3.000 δένδρων

Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως

19 Μαρτίου 2023 | Θεσσαλονίκη

Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα

Δήμος Θεσσαλονίκης

Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, 54640, Θεσσαλονίκη

Δωρεά 3.000 δένδρων στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Αγαπητέ μου Κωνσταντίνε,

Θα επιθυμούσα να δωρίσω 3.000 δένδρα στον Δήμο Θεσσαλονίκης, για την πλήρωση των κενών δενδροδόχων, που εκτιμάται πως υπάρχουν στις γειτονιές της πόλης μας.

Τα δένδρα που θα επιθυμούσα να δωρίσω είναι του είδους ΛΙΓΟΥΣΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ – LIGUSTRUM JAPONICUM ύψους περίπου ενός μέτρου.

Η δωρεά γίνεται στην μνήμη της αείμνηστης γιαγιάς μου Μαρίας Νασιούλα, που μου έμαθε να αγαπώ το πράσινο και την ζωή στην φύση.

Γνωρίζοντας την ειλικρινή ευαισθησία σου σε θέματα περιβάλλοντος και την δραματική ανάγκη της Θεσσαλονίκης για περισσότερο πράσινο και λιγότερο τσιμέντο, μένω στην διάθεσή σου για την άμεση υλοποίηση της δωρεάς.

Όλως υμέτερος,

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ