Εδώ και δεκαετίες, πλειάδα επιστημονικών ερευνών έδειξαν πως οι ιατρικές μάσκες προσώπου δεν εμποδίζουν την εξάπλωση των επιδημιών αναπνευστικών ιών.

Ξαφνικά, εμφανίστηκαν μελέτες που ισχυρίζονταν το αντίθετο. Στην πραγματικότητα, αυτές οι μελέτες ήταν ένα μείγμα συγκεχυμένων δεδομένων παρατήρησης, μη ρεαλιστικών μοντέλων και εργαστηριακών αποτελεσμάτων, καθώς και εξόφθαλμης απάτης. Η πιο ισχυρή δόλια μελέτη ήταν σίγουρα η μετα-μελέτη που ανατέθηκε από τον ΠΟΥ και δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό The Lancet.

129 δισεκατομμύρια μάσκες καταναλώνονται (και πετιούνται στα σκουπίδια) κάθε μήνα. Πρόκειται για 3 εκατομμύρια μάσκες το λεπτό. Με την αντίστοιχη ιδιωτική οικονομική δαπάνη κατά κεφαλήν.

96 διακριτοί παθογόνοι οργανισμοί έχουν βρεθεί στις χρησιμοποιημένες μάσκες που επιβλήθηκαν σε παιδιά.

47 ανεξάρτητες επιστημονικές μελέτες διαπίστωσαν πως οι μάσκες δεν εμποδίζουν την διάδοση του Νέου Κορονοϊού 2019.

32 ανεξάρτητες επιστημονικές μελέτες διαπίστωσαν πως η χρήση μάσκας προσώπου επιφέρει αρνητικές συνέπειες για την υγεία.

7 διαφορετικά εισπνεόμενα νανο-πολυμερή σωματίδια ευρέθηκαν στις ιατρικές μάσκες του εμπορίου.
74% των ασθενών με COVID19 “πάντοτε φορούσαν σωστά την μάσκα τους”.

Η επιβολή της μάσκας στον γενικό πληθυσμό ήταν ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο κατά κεφαλή περιορισμού, ενοχοποίησης και στιγματισμού. Λειτούργησε άψογα για την δημιουργία κλίματος υγειονομικού τρόμου στους πολίτες με περιορισμένη κριτική σκέψη, που επιδεικνύουν απλώς ψυχαγωγική επαφή με την επιστήμη και εμφανίζουν αυξημένο αγχώδες υπόβαθρο, ευεπίφορο σε αρρωστοφοβία εμβολιομανίες και φαρμακομανίες.

Στην Ελλάδα, δακτυλοδεικτούμενη διεθνώς ως πρώτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε υπερφαρμακία (κατάχρηση φαρμακευτικών σκευασμάτων), ούτε οι ενεχόμενοι ιατροί, ούτε οι ενεχόμενοι φαρμακοποιοί αντέδρασαν σθεναρά στην καταχρηστική επιβολή της μάσκας στον γενικό πληθυσμό και… σε εξωτερικούς χώρους.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν μπορεί να κινηθεί αποφασιστικά ενάντια στους σκηνοθέτες της επιδημικής παράνοιας, γιατί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει επιβάλλει ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ στους πολιτικούς συνεργούς με πτυχίο ιατρού που έπιασαν στασίδι στα κανάλια της.

Ο θνησιγενής κορονοϊός ήδη εξαφανίζεται ραγδαία όπου εγέρθηκε τείχος φυσικής ανοσίας. Αυτοί που θέλουν να παρατείνουν την νοσηρή του παρουσία, πρωταγωνίστησαν στην επιβολή των αδιάκριτων εμβολιασμών και στην σκηνοθεσία της μάσκας παντού.

Originally posted 2022-01-02 17:52:36.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.