Δεν επιτρέπεται να κόβεις βόλτες γύρω από τα Ίμια. Απαγορεύεται να πατήσεις το πόδι σου πάνω σε βραχονησίδα. Στην Ελλάδα, υπάρχουν συγκεκριμένα μέρη που μπορείς να κυκλοφορείς ελεύθερα, χωρίς άδεια των αρμοδίων υπηρεσιών. Όσοι πλησιάζουν τις βραχονησίδες, όσοι βάζουν σημαίες, βόσκουν κατσίκες, ψαρεύουν ψάρια, κτίζουν εκκλησάκια ή στήνουν σκηνές για να μην τους κάψει ο ήλιος είναι προβοκάτορες: παλιόπαιδα που θέλουν να βάλουν την Ελλάδα σε πόλεμο με την Τουρκία. Σα δε ντρέπονται.

Αν οι συνδικαλιστές της ομοφυλοφιλίας πουν να διοργανώσουν Gay Pride στα Ίμια, λίγοι θα βρεθούν να τους σταματήσουν. Οι Έλληνες πολιτικοί φοβούνται τους συνδικαλιστές της ομοφυλοφιλίας, καθώς και τους Πρέσβεις ξένων χωρών που έχουν επενδύσει πολλά στην ατζέντα αυτή. Μερικά φρικιά της περιθωριακής ή τοπικής πολιτικής είπαν να κάνουν τον επαγγελματία πλασιέ της ομοφυλοφιλίας: όχι επειδή τους καίγεται καρφί, αλλά επειδή οι διεθνείς χρηματοδότες και εντολείς τους έτσι τους έχουν παραγγείλει.

Οι Έλληνες πολιτικοί φοβούνται να πουν στους συνδικαλιστές των ομοφυλοφίλων ότι εκφράζουν πολύ λίγους από αυτούς των οποίων την εκπροσώπηση επικαλούνται. Οι Έλληνες πολιτικοί φοβούνται να πουν πως η ακαλαισθησία και η κοινωνικο-ερωτική επιθετικότητα των Gay Pride προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια αυτών που συμμετέχουν και των περισσότερων άλλων που υποτίθεται πως εκπροσωπούν. Δεν μπορούν να παραδεχθούν πως είναι σεξιστικά μασκαρέματα, που δημιουργούν έντονο το αίσθημα της ντροπής και της αμυντικότητας στην πλειονότητα όσων είναι ομοφυλόφιλοι. Επίσης δεν μπορούν να σκεφτούν και να θέσουν σε εφαρμογή επιστημονικώς άρτια και κοινωνικώς αποδεκτά προγράμματα έμφυλης διαπαιδαγώγησης, σεβασμού της ανθρώπινης ελευθερίας και αξιοπρέπειας, ερωτικής, αναπαραγωγικής και οικογενειακής αγωγής, κοινωνικής συνοχής και ενεργητικής υποστήριξης τόσο της διαφορετικότητας όσο και της υπευθυνότητας.

Οι Έλληνες πολιτικοί σιωπούν την ώρα που ο κύριος Τσίπρας θέλει να δώσει το δικαίωμα υιοθεσίας παιδιών σε ομόφυλα ζευγάρια υπό σύμφωνο συμβίωσης. Μουρμουρίζουν αλλά δεν βγαίνουν μπροστά να πουν ευθέως και χωρίς περιστροφές γιατί διαφωνούν και γιατί θεωρούν πως το ομόφυλα ζευγάρια είναι ακατάλληλα για οικογενειακή ανατροφή υιοθετημένων παιδιών. Οι πιο ξεφτίλες από αυτούς, επαναλαμβάνουν σα χαζοί παπαγάλοι πως “η ελληνική κοινωνία δεν είναι ώριμη” και πως οι ίδιοι δεν είναι “τόσο προχωρημένοι”. Έτσι, ταυτίζουν την ιδεολοψία των φρικιών του ΣΥΡΙΖΑ και την επιθετική, αντικοινωνική ατζέντα των λίγων συνδικαλιστών της ομοφυλοφιλίας με κάτι το καλό και αγαθό.

Πρόκειται για ατζέντηδες της ομοφυλοφιλίας. Πολιτικοί και συνδικαλιστές της ομοφυλοφιλίας επιδιώκουν την υφαρπαγή δικαιωμάτων που κανείς από αυτούς που υποτίθεται πως εκπροσωπούν δεν ενδιαφέρεται να έχει. Επικαλούνται τους ομοφυλόφιλους, αλλά κανείς δεν έχει πεισθεί πως τους εκπροσωπούν ή τους εκφράζουν.

Επιδιώκουν να διαδώσουν ενεργητικά την ομοφυλοφιλία και ο μόνος τρόπος που τους έχει κατέβει στο κεφάλι είναι η επίθεση στο αγαθό της οικογένειας και στην μοίρα των αβοήθητων παιδιών χωρίς μάνα και πατέρα.

Originally posted 2018-04-20 11:41:49.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.