Η σιδηρά νομικός Sidney Powell προκαλεί σεισμό: “Θα τους ξεσκεπάσω όλους”! Σε συνέντευξή της στο Fox News, ανακοίνωσε πως θα φέρει στην δημοσιότητα όλα τα ονόματα των συνεργών στην εκλογική απάτη υπέρ του Τζο Μπάιντεν, εξηγώντας πως το σύστημα της εταιρείας Dominion Voting Systems διευκόλυνε την κλοπή των ψήφων του Προέδρου Τραμπ.

Η Powell εκπροσωπεί των Στρατηγό, πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ, Μάικλ Φλυνν: είναι το top στρατηγός, τον οποίο κατηγόρησε ψευδώς το σύστημα εξουσίας του Μπάρακ Ομπάμα ότι συνωμοτούσε με τους Ρώσσους εις βάρος των ΗΠΑ – και ο οποίος αθωώθηκε πανηγυρικά, φέρνοντας στην επιφάνεια το παρ’ ολίγον πραξικόπημα του Βαθέως Κράτους για να μην αναλάβει την εξουσία ο Πρόεδρος Τραμπ το 2016.

Τόνισε πως θα καταδιώξει αυτούς που είναι υπεύθυνη για μια “νέα Αμερικάνικη επανάσταση”, ανακοινώνοντας σαρωτική έρευνα σε αυτό που αποκάλεσε “κατ’ εξακολούθησιν μέθοδο παρέμβασης στην εκλογική διαδικασία”.

Η Dominion Voting Systems φτιάχτηκε για να κλέβει

Η Dominion Voting Systems, μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εκλογικών μηχανών για τις ΗΠΑ, “δημιουργήθηκε για να παραγάγει πειραγμένα αποτελέσματα στην Βενεζουέλα για τον σοσιαλιστή ηγέτη Ούγκο Τσάβεζ”, αποκάλυψε η Πάουελ. Εξήγησε πως το εργαλείο αυτό χρηματοδοτήθηκε από την Κούβα και την Κίνα, όπως και από την Βενεζουέλα – λίγο-πολύ ένα εργαλείο στησίματος εκλογών.

Το Dominion “χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο για να αψηφεί την βούληση των πολιτών που επιθυμούν ελευθερία”, δήλωσε.

Ο Τραμπ νίκησε σ’ αυτές τις εκλογές

Ο Πρόεδρος Τραμπ νίκησε σαρωτικά σ’ αυτές τις εκλογές. Αυτό θα γίνει αδιαμφισβήτητο.

“Πατριώτες βγαίνουν μπροστά κάθε μέρα” με “στατιστικά αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν πως εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι έπεσαν μέσα και αναπαράχθηκαν” για να γυρίσει η ψηφοφορία υπέρ του Μπάιντεν, είπε η σιδηρά κυρία της νομικής Σίντνεϋ Πάουελ. Και εξήγησε πως το καταστημένο των μέσων μαζικής ενημέρωσης αποτελείωσε την δουλειά, προσφέροντας σιωπή και συγκάλυψη για την Dominion και τους πολιτικούς κρίκους που βρίσκονται από πίσω της.

“Είναι ανάγκη να διεξαχθεί μαζική ποινική διερεύνηση και θα επηρεάσει εκατομμύρια ψηφοφόρους και τις εκλογές”, είπε στο Fox News. Κάλεσε δε τους τηλεθεατές να “βγουν μπροστά και να στοιχισθούν με την σωστή μεριά και να αναφέρουν την απάτη που γνωρίζουν πως έλαβε χώρα στην Dominion Voting Systemns”, ενόσω η ομάδα της προετοιμάζεται για να τραβήξει την κουρτίνα της όλης μεθόδευσης.

I’m going to release the Kraken!

Αίσθηση προκάλεσε η φράση της: “I am going to release the Kraken”! Η Πάουελ προκάλεσε σεισμό, εξηγώντας πως το χρονικό ορόσημο του Δεκεμβρίου μπορεί να σαρωθεί από τις εξελίξεις:

“Για την περίπτωση απάτης, αυτό είναι σοβαρό, νομίζω. Ακόμα και αν οι πολιτείες είναι τόσο ηλίθιες ώστε να προχωρήσουν με την επικύρωση των ψήφων εκεί όπου γνωρίζουμε πως οι μηχανές (της Dominion) ήταν σε λειτουργία και παρήγαγαν ψεύτικα αποτελέσματα, αυτό θα το σαρώσει η αποκάλυψη της απάτης επίσης”!

Βόμβα: Να πάρει πόδι ο Διευθυντής του FBI!

Τα στελέχη των υπηρεσιών πληροφοριών δεν είναι άμοιρα ευθυνών, σημείωσε με νόημα. Θα πρέπει να απολυθούν “χθες” οι επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικής Ασφαλείας. Αλλά επίσης και ο Διευθυντής του FBI Κρις Ρέυ (Chris Wray), που ενέχεται σε απόπειρα εκφοβισμού μάρτυρα για να πάρει πίσω όσα κατέθεσε για την απάτη που διαπίστωσε.

Υποστηρίξτε μας με μια δωρεά