Την απόφασή να είναι ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε σήμερα ο Ιωάννης Νασιούλας, στον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο.

Ο Ιωάννης Νασιούλας, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας, τόνισε στον Ιεράρχη της πόλεως πως η πρωτοβουλία του έρχεται για να εκφράσει την κοινωνική πρωτοπορία των Ελληνίδων και των Ελλήνων της Θεσσαλονίκης, που νοιάζονται για την πατρίδα, έχουν έγνοια για την κοινωνική μας επιβίωση σε χαλεπούς καιρούς και θέλουν να δουν την πόλη να ξαναστέκεται υπερήφανη και δημιουργική:

“Ευχή μου είναι να προσφέρω μια προοπτική νίκης, ενότητας και ηγεσίας”, τόνισε ο Ιωάννης Νασιούλας. Και συνέχισε: “Οι δημότες της Θεσσαλονίκης πρέπει να γνωρίζουν πως εργαζόμαστε με στόχο την ανάληψη της δημοτικής αρχής, πως δεν θα ρίξουμε νερό στον μύλο της κομματικής ή κοινωνικής διαίρεσης και πως θα μείνουμε σταθεροί απέναντι στο δρόμο που έχουμε χαράξει για την Μακεδονία και την πόλη μας”

Ioannis Nasioulas candidate Mayor Thessaloniki

Ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος ευλόγησε την δυναμική, νέα πολιτική κίνηση για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2019 και εξέφρασε την ειλικρινή πατρική ευχή η εμπιστοσύνη των πολιτών στην πρωτοβουλία για τον Δήμο Θεσσαλονίκης να αποδειχθεί προς όφελος της πατρίδας μας που αντιμετωπίζει προκλήσεις, των δικαίων της Μακεδονίας που γίνονται αντικείμενο διεκδίκησης από ξένους, της γνήσιας δημοκρατίας των πολλών πολιτών που δεν εισακούονται από την κεντρική εξουσία και τα κόμματα: “Οι καταταλαιπωρημένοι αλλά ανθεκτικοί Έλληνες χρειάζονται αυτοπεποίθηση. Και την διαβεβαίωση πως θα κάνετε πράξη αυτά που οραματίζεστε, αντέχοντας στις όποιες πιέσεις”, κατέληξε ο κ.κ. Άνθιμος στις παραινέσεις του προς τον νέο υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Ioannis Nasioulas Mitropolitis Anthimos 3.JPG


*Το Βιογραφικό του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Ιωάννη Νασιούλα (www.thessaloniki.plus)

 

Originally posted 2018-07-17 09:46:16.