Με το hashtag #kathekyriaki, μέλη και φίλοι της παράταξης του Γιάννη Νασιούλα διαδίδουν την νέα τους πρωτοβουλία για τον αστικό κοινοτισμό και την αναζωογώνηση της κοινωνικής ζωής στην Θεσσαλονίκη.

“Είναι μια θέση και μια δράση ενάντια στο σκοτάδι της Κοινωνικής Αποστασιοποίησης”, δηλώνει με νόημα ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη”, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

“Λέμε ΟΧΙ στην Νέα Εποχή. Λέμε ΝΑΙ στην Νέα Αρχή”: αυτό είναι το μότο των ενεργών πολιτών της Θεσσαλονίκης, που δίνουν ραντεβού για εκκλησιασμό, βόλτα στην πόλη και καφέ, κάθε Κυριακή.

“Ποιος ο στόχος σας;”, είναι μια κοινή ερώτηση. Με τα λόγια του Γιάννη Νασιούλα:

“Η πρωτοβουλία #kathekyriaki είναι μια πολιτική πράξη με συνέχεια. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που με το παράδειγμά τους θα ξηλώσουν τον φονικό ιστό της Κοινωνικής Αποστασιοποίησης, που υφαίνουν μικροί και ανόητοι υπάλληλοι μεγάλων συμφερόντων γύρω από τις παρέες, τις γειτονιές, τις πόλεις και την χώρα μας. Χρειαζόμαστε περισσότερη αγάπη, περισσότερη επαφή, περισσότερη επικοινωνία, περισσότερη ανθρωπιά. Θα μας βρίσκουν παντού μπροστά τους. Και θα μας βρίσκουν μαζί και όχι χώρια”, τονίζει με νόημα ο Γιάννης Νασιούλας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας