Σοκαρίστηκα από την δημοσίευση της πιο πρόσφατης επιστημονικής έρευνας για την επικινδυνότητα των εμβολίων mRNA.

Θεμελιώνει: “δυνητικά άμεση αιτιολογική σύνδεση με νευροεκφυλιστική νόσο, μυοκαρδίτιδα, ανοσοθρομβοπενία, παράλυση Bell, ηπατική νόσο, μειωμένη προσαρμοστική ανοσία, αυξημένη ογκογένεση και βλάβη του DNA”.

Το σαφές μήνυμα των συντακτών μας καλεί σε παγκόσμιο ανθρωπιστικό συναγερμό: “Πιστεύουμε ότι μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση κινδύνου/οφέλους των εμβολίων mRNA ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ως θετικούς παράγοντες που συμβάλλουν στη δημόσια υγεία, ακόμη και στο πλαίσιο της πανδημίας Covid-19”.

Τα συμπεράσματα της πολύκροτης μελέτης δεν αφήνουν περιθώρια αμφισημίας:

“Είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσει αμέσως η παγκόσμια χορήγηση των εμβολιασμών mRNA έως ότου διεξαχθούν περαιτέρω μελέτες για τον προσδιορισμό της έκτασης των πιθανών παθολογικών συνεπειών που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο. Δεν είναι δυνατόν αυτοί οι εμβολιασμοί να θεωρηθούν μέρος μιας εκστρατείας για τη δημόσια υγεία χωρίς λεπτομερή ανάλυση του ανθρώπινου αντίκτυπου της πιθανής παράπλευρης ζημίας.

Είναι επίσης επιτακτική ανάγκη το VAERS και άλλα συστήματα παρακολούθησης να βελτιστοποιηθούν για την ανίχνευση σημάτων που σχετίζονται με τις συνέπειες του εμβολιασμού με mRNA στην υγεία που έχουμε περιγράψει. Πιστεύουμε ότι το αναβαθμισμένο σύστημα παρακολούθησης VAERS που περιγράφεται στη μελέτη του Harvard Pilgrim Health Care, Inc., αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζεται από το CDC, θα ήταν μια πολύτιμη αρχή από αυτή την άποψη.

Τελικά, δεν υπερβάλλουμε αν πούμε ότι διακυβεύονται δισεκατομμύρια ζωές. Καλούμε τα δημόσια ιδρύματα υγείας να αποδείξουν, με στοιχεία, γιατί τα ζητήματα που συζητούνται σε αυτό το έγγραφο δεν σχετίζονται με τη δημόσια υγεία ή να αναγνωρίσουν ότι είναι και να ενεργήσουν ανάλογα.

Έως ότου τα ιδρύματά μας δημόσιας υγείας κάνουν ό,τι είναι σωστό από αυτή την άποψη, ενθαρρύνουμε όλα τα άτομα να λαμβάνουν τις δικές τους αποφάσεις για την υγειονομική περίθαλψη με αυτές τις πληροφορίες ως παράγοντα που συμβάλλει σε αυτές τις αποφάσεις”.

Μελέτη: Innate Immune Suppression by SARS-CoV-2 mRNA Vaccinations: The role of G-quadruplexes, exosomes and microRNAs.

Συντάκτες: Stephanie Seneff, Greg Nigh, Anthony M. Kyriakopoulos, Peter A. McCullough

Originally posted 2022-02-06 13:37:25.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.