Η λαϊκή οργή θα γίνει ποτάμι: οι λογαριασμοί ρεύματος για τα σπίτια και τις επιχειρήσεις πήγαν 5 φορές πάνω.

Ποιος έχει να πληρώσει 1.000 ευρώ τον μήνα για το ρεύμα του σπιτιού του; Ποιος επιχειρηματίας έχει να πληρώσει 9.000 για το μαγαζί του;

Όταν κραυγάζαμε πως ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει, ίσως ορισμένοι αδιαφορούσατε “γιατί δεν ασχολείστε με την πολιτική, παρά μόνο με το σπίτι, τα παιδιά και την βιοπάλη σας”.

Σταματήστε, λοιπόν, οι επιχειρηματίες και οι βιοπαλαιστές να μου τηλεφωνείτε πως είστε σε αδιέξοδο. Ξυπνήστε και διώξτε τους βιαστές σας. Κόψτε τα κλάματα, γιατί ο εφιάλτης που ζείτε θα μείνει, όσο καιρό μείνουν τα πολιτικά νανάκια που σας δαγκώνουν στη θέση τους.

Πρέπει να καταλάβετε όλοι πως το παιδί των Ρότσιλντ θέλει να ξηλώσει την ενεργειακή αυτάρκεια της χώρας και να σταματήσουν την φθηνή παραγωγή ρεύματος τα εργοστάσια που κτίσαμε με το υστέρημά μας. Με δικά μας εργοστάσια, δικούς μας υπαλλήλους και δικό μας ορυκτό καύσιμο, κανείς δεν θα μας πουλάει το ρεύμα 5 φορές πάνω.

Τιμωρήστε τον Μητσοτάκη, ώστε αυτός που θα τον διαδεχθεί να γνωρίζει τί τον περιμένει.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης και ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης υπό τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου.