Ο βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής Καθηγητής Ιολόγογίας Λυκ Μοντανιέ (Luc Montagnier), ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον ιό HIV που προκαλεί το AIDS, σάρωσε με την επιστημονική του τοποθέτηση στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου.

Ο κορυφαίος επιστήμονας ήταν προσκεκλημένος την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου σε δημόσιο διάλογο για να μιλήσει για τα ενέσιμα σκευάσματα “κατά της COVID-19”. Επίσης ήταν εκεί και η Γενετίστρια Alexandra Henrion Caude.

«Αυτά τα εμβόλια είναι δηλητήρια. Δεν είναι αληθινά εμβόλια”

«Αυτά τα εμβόλια είναι δηλητήρια. Δεν είναι αληθινά εμβόλια”, τόνισε.

“Το mRNA επιτρέπει τη μεταγραφή του μηνύματός του εντός ολόκληρου του σώματος, ανεξέλεγκτα. Κανείς δεν μπορεί να πει για τον καθένα από εμάς που θα πάνε αυτά τα μηνύματα. Αυτό είναι επομένως ένα φοβερό άγνωστο.

“Και στην πραγματικότητα μαθαίνουμε τώρα ότι (αυτή είναι μια εργασία που δημοσιεύθηκε εδώ και πάνω από ένα χρόνο) αυτά τα mRNA εμπεριέχουν μια περιοχή που μπορούμε να την αποκαλέσουμε πριόν(prion). Είναι μια περιοχή ικανή να εισαγάγει τροποποιήσεις πρωτεϊνών με απρόβλεπτο τρόπο”.

Ως γιατρός, γνωρίζω 21 άτομα που δέχθηκαν 2 δόσεις του εμβολίου Pfizer. Υπάρχει κι ένα άλλο άτομο που έλαβε το Moderna. Οι 21 πέθαναν από την ασθένεια Κρόιτσφελντ-Γιάκομπς (Creutzfeldt-Jakob) που έχει ως αιτία τα πριόν. Τα 3 εμβόλια, Pfizer, AstraZeneca, Moderna, περιέχουν μια αλληλουχία που τακτοποιήθηκε από την πληροφορική πως μεταμορφώνεται σε πριόν. Επομένως υπάρχει εγνωσμένος κίνδυνος για την υγεία των ανθρώπων”.

O νομπελίστας αρχικά ευχαρίστησε για την πρόσκληση να παραβρεθεί σε μια τέτοια σύσκεψη σημαντική όπως είπε όχι μόνο για Λουξεμβούργο και την Ευρώπη, αλλά και για όλο τον κόσμο. Είπε επιπλέον, ότι σαν γιατρός, γι αυτόν είναι ακόμη πιο σημαντικό «ότι υπάρχει μια συζήτηση για την Ιατρική Ηθική, ότι είμαστε μέρος της ιπποκρατικής αρχής του ”Primum non nocere” – “Πρώτα, μην βλάπτεις”. Είμαστε δεσμευμένοι με τον όρκο που δίνουμε. Πρέπει να σεβαστούμε την Ηθική της Ιατρικής, να φροντίζουμε και να θεραπεύουμ,ε αλλάαυτό που συμβαίνει σήμερα είναι εντελώς αντίθετο».

Πρόκειται, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, περισσότερο για «μια μαζική καμπάνια, με κανόνες marketing για να πουλήσουν και να επιβάλουν προϊόντα που σκοτώνουν. Ευτυχώς όχι όλον τον κόσμο, αλλά ηλικιωμένους και τώρα πιο νέους, αθλητικούς τύπους, ακόμη και παιδιά»


Aξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο από την ομιλία του Λυκ Μοντανιέ στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου κατέβηκε από την πλατφόρμα You Tube σε λιγότερο από ένα λεπτό. Πλέον οι κολοσσοί των κοινωνικών δικτύων λειτουργούν απροκαλύπτως αντιδημοκρατικά και βεβαίως σε αγαστή συνεργασία με τις παγκόσμιες φαρμακοβιομηχανίες, Big Pharma, και “τις κυβερνήσεις τους”.

Το βίντεο

Originally posted 2022-01-13 22:15:48.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.