Ηχηρές παρουσίες στην Θεσσαλονίκη για το 33ο Συνέδριο του CIRIEC International που διοργανώνει το Ινστιτούτο Κοινωνικής Οικονομίας στις 4-6 Ιουνίου 2020 (www.ciriec2020.site).

www.ciriec2020.site

Η επικεφαλής Εκτελεστική Διευθύντρια (CEO) του ενεργειακού κολοσσού Sibelga του Βελγίου, Μαρί-Πιέρ Φοκονιέ (Marie-Pierre Fauconnier), με πολυπληθές επιτελείο, “κάνουν απόβαση” στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο για την μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση κοινωνικής οικονομίας, κοινωνικής επιχειρηματικότητας και κοινωνικών επενδύσεων που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

JL_Marie-Pierre Fauconnier_DSCF6558

Ο έχων το γενικό πρόσταγμα, Δρ. Ιωάννης Νασιούλας, Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη” στον Δήμο Θεσσαλονίκης σημειώνει: “Η Μαρί-Πιέρ Φοκονιέ είναι μια εμβληματική προσωπικότητα, που διοικεί τον οργανισμό διανομής και διαχείρισης δικτύου του ηλεκτρισμού και του φυσικού αερίου στις 19 περιοχές της πόλεως των Βρυξελλών. Η παρουσία της στο Συνέδριό μας είναι ένα ισχυρό σήμα επενδυτικής διάθεσης στην Θεσσαλονίκη, στην καρδιά της Μακεδονίας, για έργα με ορατό περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο”.

IOANNIS NASIOULAS
Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

Και συνεχίζει: “Αν θέλουμε να καταστήσουμε την Θεσσαλονίκη Πρωτεύουσα των Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτήσεων και της Κοινωνικής Οικονομίας, έχουμε να ωφεληθούμε πολύ από την παρουσία εμβληματικών φυσιογνωμιών της δημόσιας, επιχειρηματικής, κοινωνικής και συνεταιριστικής οικονομίας στην πόλη μας”.