Η Τετάρτη είχε και αυτό: Ο Μπάρακ Ομπάμα δήλωσε πως είναι διατεθειμένος να βγει ζωντανά στην τηλεόραση και να εμβολιαστεί με το μελλοντικό εμβόλιο ενάντια στον Νέο Κορονοϊό 2019!

Σκοπός του: “να πείσει τους Αμερικάνους να κάνουν το ίδιο”.

“Σας υπόσχομαι πως, όταν θα γίνει για ανθρώπους που διατρέχουν λιγότερο κίνδυνο, θα το κάνω, και μάλιστα ίσως καταλήξω να το κάνω μπροστά στην τηλεόραση ή κινηματογραφώντας το, απλώς για να ξέρουν οι άνθρωποι πως εμπιστεύομαι την επιστήμη”, δήλωσε ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ στο SiriusXM’s και στο “The Joe Madison Show”.

“Ανθρώπους σαν τον Άντονυ Φάουτσι, που τον γνωρίζω, και έχουμε συνεργαστεί, τους εμπιστεύομαι”.

“Κι έτσι, αν ο Άντονυ Φάουτσι μου πει πως το εμβόλιο είναι ασφαλές, και πως μπορώ να εμβολιαστώ, ξέρετε, να αποκτήσω ανοσία από την COVID, βέβαια, θα το κάνω”, τόνισε.

Και κατέληξε: “Αυτό που δεν εμπιστεύομαι είναι να νοσήσω από την COVID-19”.

Βέβαια, το κατά πόσον αποκτά κανείς ανοσία με τα εμβόλια m-RNA που ανακοινώνονται πως αναπτύσσονται είναι μια άλλη συζήτηση, αφού οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για “εμβόλια που δεν είναι εμβόλια“:

δεν περιλαμβάνουν “άκακο” τμήμα του Νέου Κορονοϊού 2019, όπως το ρωσικό εμβόλιο SPUTNIK IV και κανείς δεν γνωρίζει αν αντιμετωπίζουν απλώς τα επιφανειακά συμπτώματα, χωρίς να καταλείπουν ανοσία από την COVID-19.

Τώρα, το αν πρέπει να εμβολιαστεί κάποιος που δεν είναι ευάλωτος από τον Νέο Κορονοϊό 2019 -που δεν απειλεί σοβαρά το 99,9% των ανθρώπων- είναι μια εξίσου σοβαρή συζήτηση: το ερώτημα γεννιέται είναι γιατί άνθρωποι της ελίτ επιδίδονται στο να “πουλούν” τα αναπτυσσόμενα εμβόλια των δυτικών γιγάντιων φαρμακευτικών.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!