Καθημερινά, έρχονται στην δημοσιότητα συνταρακτικά στοιχεία, που τεκμηριώνουν ότι η διοίκηση του Μπάρακ Ομπάμα ενεπλάκη σε μια εσκεμμένη προσπάθεια ακύρωσης του αποτελέσματος που ανέδειξε πρόεδρο των ΗΠΑ τον Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του 2016 – μια οργανωμένη απόπειρα πραξικοπήματος και εσχάτη προδοσία εις βάρος των Αμερικανών πολιτών και του Συντάγματός τους.

Ο Πρόεδρος Τραμπ ισχυρίζεται ότι ο προκάτοχός του και οι κορυφαίοι αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών επεδίωξαν να παγιδεύσουν τους επερχόμενους αξιωματούχους σε νομική διαμάχη για να παγιδεύσουν τη νέα διοίκησή υπό τον Ντόναλντ Τραμπ από την πρώτη ημέρα της στην εξουσία.

Αναφερόμενος στο σκάνδαλο “Obamagate”, ο Τραμπ τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι ποινές φυλάκισης θα ήταν κατάλληλες για όλους τους εμπλεκόμενους. Καλεί ακόμη και τον Ομπάμα να καταθέσει.

Αυτό επιβεβαιώθηκε από μια σειρά από πρόσφατα δημοσιευμένα έγγραφα, που αποδεικνύουν ότι ολόκληρη η έρευνα Ρωσίας-Τραμπ ήταν μια απαράμιλλη κατάχρηση εξουσίας, που οδήγησε στην παγίδευση του συνταξιούχου στρατηγού Μάικλ Φλίν (που μόλις αθωώθηκε πανηγυρικά) και του τότε Γενικού Εισαγγελέα Τζεφ Σέσιονς.

Ο Ρίτσαρντ Γκρενέλ – ο αναπληρωτής διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών – αποχαρακτηρίζει τα τεκμήρια που αποδεικνύουν ότι η φάρσα περί συμπαιγνίας Ρωσίας-Τραμπ ήταν μέρος μιας εκούσιας εκστρατείας για την καταστροφή της προεδρίας του Τραμπ.

Όσο αδιαμφισβήτητα στοιχεία αποχαρακτηρίζονται και δίδονται στην δημοσιότητα, όλο και περισσότεροι Αμερικανοί πολίτες αναρωτιούνται: ποιο ισχυρό, παγκόσμιο σύστημα απειλείται από τις αποκαλύψεις του σκανδάλου Obamagate; Μήπως προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διαλύσουν την οικονομία των ΗΠΑ με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού με μόνο στόχο να πέσει ο Τραμπ από την εξουσία; Όταν ο Πρόεδρος Τραμπ πριν από μερικούς μήνες τόνιζε ρητά ακριβώς αυτό, λίγοι έκαναν τους κατάλληλους συνειρμούς. Τώρα αυτοί αυγατίζουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Originally posted 2020-05-16 08:09:00.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.