Η Εφημερίδα ΑΡΙΣΤΕΙΑ παρουσιάζει εδώ το ντοκυμαντέρ “Plandemic”, που συγκλονίζει το διαδίκτυο της τελευταίες ώρες. Σε μια άνευ προηγουμένου απόπειρα παγκόσμιας φίμωσης της δημοκρατικής και ελεύθερης έκφρασης -και βέβαια της επιστημονικής αλήθειας- τα μεγάλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφαιρούν τις αναρτήσεις του, που έχουν λάβει δυναμική χιονοστιβάδας.

Το βίντεο παρουσιάζει την συγκλονιστική αφήγηση της Δρος Τζούντι Μίκοβιτς (Judy Mikovits) μιας εξειδικευμένης επιστήμονος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, που πρωτοστάτησε στα 25 της στην απομόνωση του ιού HIV από το σίελο ασθενών από την Γαλλία, όπου και πρωτοανακαλύφθηκε ο ιός HIV που προκαλεί την νόσο AIDS από τον Νομπελίστα Ιολόγο Λυκ Μοντανιέ.

Η Δρ. Μίκοβιτς διώχθηκε, φυλακίστηκε χωρίς ένταλμα, χωρίς κατηγορίες και καταστράφηκε οικονομικά όταν αποπειράθηκε να αντιτεθεί στα σχέδια μεγαλοπαραγόντων για τον ιό του HIV/AIDS, μεταξύ των οποίων κατονομάζει τον Δρα Ρόμπερτ Ρέντφιλντ (σήμερα Διευθυντής του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων των ΗΠΑ) και τον Δρα Άντονυ Φάουτσι, που σήμερα ηγείται της Ομάδος Εργασίας για τον Κορονοϊό στις ΗΠΑ: “Ο Φάουτσι χρημάτισε τους πάντες και με πολλά χρήματα, μέσα από τον οργανισμό του οποίου προϊστατο, τον NIAID. Σκοπός του, να βγάλει γιγάντια κέρδη από την αργοπορημένη αντιμετώπιση του AIDS από τα κράτη, ώστε να βγουν τα φάρμακα και εμβόλια στων οποίων τις πατέντες συμμετείχε”.

Τα εμβόλια για τον Νέο Κορονοϊό θα σκοτώσουν εκατομμύρια ανθρώπων

Η Δρ. Μίκοβιτς είναι κατηγορηματική: “Δεν είναι μόνον πως θα βγουν πλείστα δισεκατομμύρια από τα εμβόλια για τον Νέο Κορονοϊό 2019 – Θα σκοτωθούν και εκατομμύρια άνθρωποι”. Και συνεχίζει: “Δεν υφίσταται μέχρι σήμερα εμβόλιο για κάνεναν ιό τύπου RNA (όπως ο Νέος Κορονοϊός 2019) που να έχει αποτέλεσμα”.

Ο Νέος Κορονοϊός 2019 είναι προϊόν εργαστηρίου

Η Δρ. Τζούντι Μίκοβιτς εξηγεί πως ο Νέος Κορονοϊός 2019 είναι προϊόν εργαστηριακής μετάλλαξης. Ο ιός δεν μεταδόθηκε από ζώο σε άνθρωπο απλά και άμεσα. Και πως αν ήταν φυσική η τωρινή του μορφή, θα χρειαζόταν 800 χρόνια για να συμβεί κάτι τέτοιο. Κατονομάζει τις εγκαταστάσεις όπου ο Νέος Κορονοϊός 2019 μεταλλάχθηκε εργαστηριακά, το τρίτωνο του Ερευνητικού Εργαστηρίου της Βόρειας Καρολίνας, την ναυαρχίδα του βιολογικού πολέμου των ΗΠΑ που είναι το Εργαστήριο του Φορτ Ντέτρικ, και το Ιολογικό Ινστιτούτο της Γουχάν στην Κίνα, όπου οι αμερικανικές χρηματοδοτήσεις για την έρευνα της οικογένειας των κορονοϊών σταμάτησαν μόνον αφού ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ και ξέσπασε η πανδημία του Νέου Κορονοϊού 2019.

Τί πραγματικά συνέβη στην Ιταλία

“Γιατί η Ιταλία κτυπήθηκε τόσο σκληρά”; Η Δρ. Μίκοβιτς απαντάει ευθέως: “Η Ιταλία έχει πολύ γηρασμένο πληθυσμό. Αρρωσταίνουν πολύ με αναπνευστικές διαταραχές. Εμβολιάστηκαν στις αρχές του 2019 με ένα αδοκίμαστο, νέας μορφής εμβόλιο για την γρίπη, που είχε τέσσερις διαφορετικές γραμμές γρίπης, περιλαμβανομένου ενός πολύ μολυσματικού H1N1. Το εμβόλιο αυτό αναπτύχθηκε σε μια κυτταρική σειρά σκύλων. Οι σκύλοι έχουν πλειάδα κορονοϊών και γι΄αυτό δεν κάνουν δοκιμές σ΄αυτούς. Θα μπορούσες απλά να πεις: έτσι εξηγείται”.

Η υδροξυχλωροκίνη είναι αποτελεσματική

Η Δρ. Τζούντι Μίκοβιτς τονίζει: η Υδροξυχλωροκίνη είναι αποτελεσματική. Είναι φάρμακο ενάντια στην ελονοσία που έχει δοκιμαστεί εδώ και 70 χρόνια. Ο χαρακτηρισμός του Δρος Φάουτσι πως τα στοιχεία για την αποτελεσματικότητα της υδροξυχλωροκίνης είναι ατεκμηρίωτα (anecdotal) είναι απαράδεκτος. Η Bayer, η Monsanto, κρατούν το φάρμακο μακριά από αυτούς που το έχουν ανάγκη -όπως έκαναν και με το δικός της για φάρμακο τον αυτισμό- και απειλούν τους γιατρούς πως, αν το χρησιμοποιήσουν, θα έχουν καταστρεπτικές για την καριέρα τους κυρώσεις.

Τα φυσικά φάρμακα τα εξαφανίζουν

Η Δρ. Μίκοβιτς συμφωνεί: “Ό,τι δεν μπορεί να πατενταριστεί και να αποτελέσει αντικείμενο εμπορίου βγαίνει από την μέση. Έτσι δεν επιτρέπουν τα φυσικά φάρμακα και τις φυσικές δραστικές ουσίες”.

Τί επιδιώκουν με τον κορονοϊό

“Να καθυστερήσουν τις θεραπείες με φάρμακα, μέχρι να νοσήσουν οι πάντες. Και μετά να πλουτίσουν από τα εμβόλια”.

Τα εμβόλια γρίπης αυξάνουν τον κίνδυνο μόλυνσης από κορονοϊό κατά 36%

Η Δρ. Μίκοβιτς μνημονεύει τα ευρήματα πρόσφατης έρευνας του Αμερικανικού Πενταγώνου που κατατείνουν στο ότι: “Τα εμβόλια γρίπης αυξάνουν τον κίνδυνο μόλυνσης από κορονοϊό κατά 36%”. Πλήθος μελετών συμφωνούν με αυτήν την θέση και μάλιστα τα ποσοστά που καταγράφονται στην επιστημονική βιβλιογραφία είναι κατά περίπτωση πολύ μεγαλύτερα. Η Εφημερίδα ΑΡΙΣΤΕΙΑ δημοσίευσε την μελέτη αυτή εδώ.