Δεν ανακήρυξε ως υποψήφιο τον εκλογικό μου συνδυασμό το Πρωτοδικείο. Ως ωφείλω, θα εξηγήσω λεπτομερώς σε όλες και όλους πώς έγινε αυτό, ενόσω είχα ένα ψηφοδέλτιο με πολλές παραπάνω υποψήφιες και υποψήφιους από το ελάχιστο που ορίζει ο νόμος.

Ο εκλογικός μου συνδυασμός έχασε το δικαίωμα να είναι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές. Όμως, η δημοτική μου παράταξη κάθε άλλο παρά έπαψε να υπάρχει. Μάλλον πυκνώνουν οι τάξεις μας και πληθύνονται οι Ελληνίδες και οι Έλληνες της Θεσσαλονίκης που “θα ψήφιζαν Νασιούλα”: νέους, έντιμους και διεκδικητικούς εκπροσώπους τους στον Δήμο Θεσσαλονίκης και στις γειτονιές.

Γνωρίζω ήδη πως εσείς είστε η δύναμη της παράταξής μας που θα κρίνει το ποιος θα είναι Δήμαρχος Θεσσαλονίκης μετά τις 8 του Οκτωβρίου.

Απόφασή μου είναι να εμφανιστώ ακόμα πιο σαρωτικός στις εκλογές που έχουμε μπροστά μας και να εγγυθώ μια Αλλαγή που θα επιτρέψει την Κάθαρση στον Δήμο των 5.500 υπαλλήλων, των 600 ακινήτων και του μισού δισεκατομμυρίου ενεργητικού στον ισολογισμό του.

Εσύ, Θεσσαλονικιέ, τί θέλεις; Την πόλη σου την έπνιξαν τα ποντίκια. Ξέρεις οτι έχεις επιλογή. Σε θέλω δίπλα μου, για να ξαναφέρουμε στην Θεσσαλονίκη το Φως.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ, Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης με την παράταξη ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η ανάρτηση Νασιούλα στο Facebook