“Θα ντύνω το παιδί μου όπως θέλω. Και θέλω να φοράει φούστα το αγόρι μου”.

Ένας νόμος που θα επιτρέπει την αναδοχή και την παιδοθεσία ορφανών παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια σε σύμφωνο συμβίωσης θα είναι αντισυνταγματικός, απάνθρωπος, εγκληματικός για τα ανθρώπινα δικαιώματα των παιδιών και δηλητηριώδης για την αναπαραγωγή του ελληνικού κοινωνικού σχηματισμού. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, του Ποταμιού, της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρονται περισσότερο να φανούν αρεστοί στους ξένους πάτρωνές τους, που θα τους διαγράψουν αν αρνηθούν να ψηφίσουν το νομοσχέδιο-έκτρωμα. Όμως, τα ήδη χαροκαμμένα, ορφανά μωρά ή παιδιά ποιός τα ρώτησε;

Τα παιδιά των ανθρώπων έχουν δικαίωμα να έχουν μητέρα και πατέρα. Τα παιδιά των ανθρώπων, όπως και όλων των ζωντανών πλασμάτων, μαθαίνουν με το παράδειγμα και υφίστανται το κόστος από τις επιλογές, τον τρόπο ζωής και τα εγκλήματα των γονιών, θετών γονιών ή αναδόχων τους. Το δικαίωμα ενός ζευγαριού άνδρα και γυναίκας να κάνουν και να αναθρέψουν παιδί είναι αμετρίαστο. Που ερίδεται το δικαίωμα ενός ομόφυλου ζεύγους να αναθρέψει παιδί;

Για το όνομα του Θεού και στο όνομα των ορφανών παιδιών που κατέστησαν εμπόρευμα στο βρώμικο πολιτικό αλισιβερίσι των ξένων με τους εντόπιους εκπροσώπους τους: αντιδράστε, πρωτού είναι πολύ αργά. Υπερασπίστε τα παιδιά, που δεν μπορούν να υπερασπίσουν τον εαυτό τους εγκαίρως. Μην τους αφήσετε να φέρουν και ένα νέο Κοινωνικό Μνημόνιο, εκχωρώντας την γενετήσια, την οικογενειακή και την ανθρώπινη αξιοπρέπειά μας στους ξένους: που σχεδιάζουν την νέα μορφή του ελληνικού κοινωνικού σχηματισμού, σύμφωνα με τα μαύρα σχέδιά τους.

Κατόπιν, διαγράψτε από τον κοινοβουλευτικό χάρτη όσες και όσους ψηφίσουν για να δίδονται τα ορφανά παιδιά σε ομόφυλα ζευγάρια υπό σύμφωνο συμβίωσης.

Τέλος, απαιτήστε να ξηλωθεί ο νόμος-έκτρωμα, με την νέα κοινοβουλευτική κυβέρνηση. Που δεν θα έχει άλλες δικαιολογίες, όταν θα έχουν ξεκουμπιστεί τα φρικιά που καβάλησαν την Ελλάδα, “την δαγκώνουν και την πονούν” (Μίκης Θεοδωράκης).

Originally posted 2018-05-08 16:56:49.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.