“Η σύλληψη του Αντιδημάρχου του Κωνσταντίνου Ζέρβα Γιώργου Αβαρλή με σοκάρει. Οι διώξεις είναι κακουργηματικές: για δωροληψία, παράβαση καθήκοντος και εκβίαση. Τα χαρτονομίσματα ήταν προσημειωμένα. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει βουλιάξει και πνίγεται στην λάσπη”.

Ο Ιωάννης Νασιούλας

Αυτή είναι η δήλωση του Ιωάννη Νασιούλα, επικεφαλής δημοτικής παράταξης στον Δήμο Θεσσαλονίκης για το καταστροφικό σοκ της διοίκησης του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της χώρας.

Τί συνέβη με τον Αντιδήμαρχο του Κωνσταντίνου Ζέρβα

Την παραίτηση του αντιδημάρχου Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργου Αβαρλή έκανε δεκτή ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας για την εμπλοκή του σε κακουργήματα.

Ο αντιδήμαρχος συνελήφθη από αστυνομικούς των Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς ως ιδιώτης λογιστής φέρεται μαζί με έναν συνάδελφό του και μια εφοριακό σε ΔΟΥ της Θεσσαλονίκης να εισέπραξαν «φακελάκι» εκατοντάδων ευρώ για να κλείσουν υπόθεση επιχειρηματία, ο οποίος όμως απευθύνθηκε στους «αδιάφθορους» και ακολούθησε η σύλληψη των τριών προσώπων.

Ο αντιδήμαρχος – λογιστής, κατά πληροφορίες, υποστηρίζει ότι τα προσημειωμένα που εισπράχθηκαν από τον βοηθό του, ήταν η αμοιβή του και αρνείται την κατηγορία.